31 March 2011

Terima kasih

 Entri pagi tadi aku terpaksa simpan dalam draft balik atas sebab-sebab tertentu.....
Agak bahaya sebenarnya publish entri macam tu....
Takut ada pihak yang tak berkenaan ambil kesempatan.....
Sebab dulu aku pernah post status marah dan maki hamun kat rakan sekerja di fb.....
Last-last bos dapat tahu...cepat je kaki report ni bertindak.....
Biasalah setiap ofis macam-macam orang kita jumpa....
Ada yang baik, ada yang kaya dengan sifat phd, ada yang kaki bodek dan kaki ampu, ada yang tikam belakang....

Dunia blog ni sungguh unik....
Walaupun kita tak pernah bersua muka, tapi rasa macam dah rapat....
Saling menyokong dan memahami....
Kata-kata semangat buat kita lebih kuat.....
Terima kasih buat



P/s: Cuma mampu bersabar atas ujian ini....hanya Allah yang dapat membalasnya...semoga ada hikmah di sebaliknya...amin....

 

1st Giveaway ZT Blog


Nak join??

Tekaan sy:
45kg

Tag:
Zanna
Lela Farouk
Aju

Due:
31 Mac

30 March 2011

Cerita pasal grooming class

Sebelum cerita ni basi, baik aku story dulu....lagipun aku ni cepat lupa....dats why la ada blog...boleh ingat sampai kapan pun (opss, indon sudah)

Kat entri yang lepas aku ada cerita aku pegi grooming class kan??actually grooming class tu sehari je....pagi dia buat demonstrasi mekap ke tempat kerja yang dikendalikan oleh seorang mak andam (bekas stewardess tau...)....petang lak ada cara-cara pakai shawl terkini ala-ala hana tajima.....yang ni dikendalikan oleh Rina Salleh (juara gadis melayu).....

harus la ada sesi syok sendiri...maaf, kami sudah berpunya....kekeke....


First slaid...masa mula-mula tengok nama Rina Salleh ni rasa macam kenal je, tapi di mana ya....tapi aku biar je la dulu...sebab aku ingat-ingat lupa la...ahh, aku lupa lagi....



9 perkara asas untuk mekap.....


Maaf la ye..terpaksa ambil gambar je sebab lupa nak bawak pen dan buku nota....kata nak belajar mekap, bawak mekap je la kan....ngehngehngeh....bila dah di list kan macam ni rasa macam banyak je barang....jadi, no wonder lah ramai perempuan ada 1 beg mekap yang di dalamnya penuh dengan segala barang mekap....huhu, susahnya jadi perempuan....

Mula-mula, demonstrasi mekap ke tempat kerja....DEMONTRASI je ye....sebelum pegi kelas ni aku ingatkan dia ajar sambil kita mekap sendiri jugak....rupanya DEMONTRASI je...huhu....dia mekap untuk 3 orang sebenarnya....light make-up pegi keje untuk 20-an, mekap untuk 40-an dan mekap untuk 50-an....tapi aku just ambil gambar dan beri penekanan untuk mekap 20-an je.....yang lain malas nak belajar....huhu, macam la aku takkan tua lepas ni....


model yang pemalu....tak dapat nak g ambik gambar close-up......
Kalau nak tahu, barang yang dia gunakan semuanya barang standard meleleh air liur, ketar tangan nak bayar....brand yang digunakan seperti MAC, Bobbi brown, Urban decay dan Loreal/Maybelline.....bila tengok dia promote barang MAC, rasa macam naaaakkk ada jugak koleksi mekap MAC!!!!!

Sebelah petang lak Rina salleh datang....bila tengok muka dia baru aku perasan dia ni lah gadis melayu tuuu!!! Jadi, apa nak tunggu lagi??

kurusnya dia......dia nampak tinggi sebab pakai heel....hehe....





close-up skit....

ni dia ajar cara pakai shawl.....sori, gambar tak clear...


Tu je lah cite kat kelas.....nak balik dah....


 Jumpa KLCC lak......hehe.....

  

bergambar la dulu...hiks.....

29 March 2011

Rasa macam nak balik kampung...

pinjam gambar lat...

Sebenarnya dah agak lama aku tak balik kampung jenguk ma dan abah aku....
Hanya telefon yang menjadi penghubung.....
Maklumlah kampung aku nun sejauh 400km dari kl nih....
Kalau setakat cuti weekend je memang tak larat la nak balik....
Paling kurang pun kena seminggu cuti...baru puas hati...

Tapi 2,3 hari lepas aku rasa macam nak balik kampung....
Then, call la mak aku kat kampung tanya khabar...
Rupanya abah aku tak sihat....biasalah sakit orang tua...
Patut la aku tiba-tiba rasa nak balik....

Mak aku cakap masa cuti sekolah ari tu abah aku sihat.....
Mungkin sebab time tu adik aku ada kat rumah...
Bila adik aku balik asrama dia semula, abah sakit lak...
Rasanya abah aku ni sakit rindukan anak-anak dia....
Ye la, dah la anak tak ramai mana, bila dah besar semuanya merantau....
Tinggal la ma dan abah aku je kat rumah tu....

Lepas bagitahu kat encek suami, dia terus ajak balik...
Insya-Allah weekend ni aku balik....
Tentu abah aku dah tak sabar nak tengok cucunya, adam ni....


adam rindu tok abah jugak tak???

29th Birthday Giveaway by aNiM

 
"Happy birthday to anim....semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu...."

Nak join??
 
Tag:
Cikpuanhady
Jassnani
Aju

Due:
1 April

Beratur panjang nak redeem voucher mc d

Assalamualaikum dan selamat pagi.....

Hari ni aku breakfast mc d lagi......
Saje je lah, bila dah gaji ni boleh la makan yang best-best skit.....

Sampai-sampai je mc d, hah, hambek ko....
Beratur kemain panjang lagi sampai ke luar pintu....
Tak pernah-pernah macam ni nih....
Heran gak...ada makan free ke kat sini....muahaha....


sampai luar pintu ni...

Bila tengok kat tangan masing-masing ada voucher free mc d....
Patut la ramai...diorang nak redeem voucher rupanya.....
Kitorang lak datang berlenggang je....pasrah je la beli yang set biasa....



Tapi ada sorang amoi yang beratur depan kitorang koyak 1 voucher dia bagi kat kitorang ni.....
Sebab dia ada bawak banyak voucher....
Maybe dia kesian kot kitorang tak bawak voucher....kekeke...
Thanx amoi...hikhik, boleh gitu??

Berbaloi-baloi beb...beli 1 set je....dapat free 2 set burger nih.....


Menang teka makanan|Bukan menang makan paling banyak ye

Alhamdulillah....

Aku menang moto GA lagi....
Actually dah lama kot tak menang....
Rasanya bulan mac ni tak de luck sangat.....(huhu...macam la aku selalu menang...ngehngehngeh)
Kalau tak silap ni kemenangan pertama untuk bulan 3 kot.....huhuhu....dah nak masuk bulan 4 dah pun...
Tapi, apa-apa pun aku kena bersyukur.....
Sekarang ni aku dah slow join segala GA yang ada....
Jadi, bila dah menang ni semangat kerajinan tu akan datang balik.....

Ok, mari kita lihat siapa yang kena GA mana yang aku menang....
Hehe, aku menang Teka Makanan Giveaway kat blog azni....
Ini teka makanan je tau...bukan menang makan paling banyak ye....

Aku teka laksam....:) tahniah jugak pada kak fadzillah dan yang lain....
Full result, sila klik sini ye....

Sebenarnya aku ni tak de la pandai sangat bab-bab main teka-teka ni....
Aku belasah je la tulis makanan yang aku mengidam....
Padahal kena teka makanan yang azni mengidam....
Tak sangka lak azni mengidam laksam jugak.....hehe, sama la kita.....

Meh kita skodeng hadiah apa yang aku dapat.....

aku pilih yang no. 2 tu.....harimau....aummm...

Yeay!!!Boleh la bagi adam.....

28 March 2011

Saya Mahu Header Percuma!


Rasa macam nak tukar header baru....
Memandangkan yiedpozi.com ada buat GA dan hadiah header yang ditawarkan.....
Jadi, apa mau tunggu lagi.....kekeke....

Nak join??
Klik sini atau banner di atas

Due:
10 April

Opening GA : Lynd And Kids Collection


Nak join??

"Lynd And Kids Collection telah dibuka. Selamat membeli - belah!!"

Due:
4 April 

Dapat hadiah birthday in advance!!!!

Alhamdulillah.....murah rezeki suamiku yang tersayang.....amin

Aku dapat hadiah birthday in advance dari encek suami!!!!
Kalau ikutkan, bitrhday aku lambat lagi.....hujung bulan depan....
Tapi dah dapat sekarang....yeay!!
Sebabnya katanya bulan depan bajet untuk benda lain...
Bulan ni boleh la....hehe, aku belasah je la....
Bukan senang nak dapat hadiah dari encek suami ni....
Lagipun aku bukan jenis yang meminta.....
Sebab aku faham keadaan dia.....

Hadiah ni sangat best!!!!
Tapi idok ler aku request blackberry ke, blueberry ke, rasberry ke,  iphone ke....galaxy tab ke dan segala macam phone canggih lagi manggih tu.....
Tapi cukup lah untuk kegunaan seharian aku.....
Kalau ada rezeki lebih nanti, bolehlah difikirkan yang mahal mewah sikit...hehe.....


Nak tahu apa hadiahnya???

Jeng..jeng...jeng.....(poyo skit)


Nokia E71....



wow, merah....i loikeee......:)..kalau merah hitam lagi smart...

Tapi aku punye, kaler hitam je....kaler merah tak de stok...huhu...

cantik tak???

Thank you soooo much abang!!!! Sayang abang lebih la.... 
(hehe, ayat bodek)

Sebenarnya dah lama berkenan, tapi pendamkan je.....
Sebab selagi henset sekarang boleh pakai lagi, pakai je la....
Cumanya bateri dia cepat kong.....
Lepas tu, bila keluar model C3, perasaan nak beli henset datang balik....
Tapi kejap je, lepas tu hilang bersama angin lalu...hikhik...

Baru-baru ni encek suami sibuk duk tanya pasal henset kat aku....
Tapi aku jawab acuh tak acuh je la sebab tak bajet pun nak beli...
Tapi tak sangka lak hari tu dia ajak g kedai henset...
Ingatkan dia nak tanya harga henset dia kalau trade-in...sebab dia memang nak trade in henset lama dia....
Tapi rupanya dia nak trade-in henset aku dan terus beli yang baru....yeay!!!

Sebenarnya henset lama aku tu tak de problem pun....
Alih-alih kat kedai tu dia buat hal lak...
Masa nak transfer file tu dia hang lak....hampeh tul....
Nasib baik dah deal harga n dah bayar pun....
Nasib ahh, sape suruh tak check bebetul dulu....
Tapi takut gak nanti kan dia tak jadi amik henset tu lak...naya je...
Takut tu tak yah cakap la...huhu...

 Aku kena jaga henfon ni baik-baik sebab encek suami pun jaga sangat-sangat barang yang aku bagi kat dia....
Contoh macam perfume....seingat aku, aku bagi perfume masa birthday dia before kawin lagi....tapi sampai sekarang banyaaaak lagi.....macam tak pakai lagi sebab dia pakai sikit-sikit je...katanya sayang....
Pas tu barang hantaran kawin, aku ada bagi wallet....tapi sekarang baru dia nak pakai.....pun sebab sayang....


Pesan encek suami:
  • Dah dapat henfon baru ni, rajin-rajin la angkat tepon (sebab dia sakit hati aku selalu tak angkat tepon...hehe..dah tu kadang-kadang tak dengar, henfon dalam beg, bateri kong).....
  • Jangan bagi adam main....buat baling-baling.....hehehe...baekkk....memang TAK la kan??


P/s: Habis credit aku yang beratus hengget tu gara-gara test main tenet kat fon.....

    Kerudung Ungu Giveaway 2011


    Dah lama tak join GA....maklumlah, al-busybody lah katakan....
    Ni nak start kejar balik GA-GA yang ada.....

    Nak join??
    Klik banner kat atas

    Due:
    28 Mac 12am

    27 March 2011

    Dating dengan Adam AF dan Edry KRU

    Semalam aku pegi The Summit....
    Shopping stok pampers dan susu adam sambil cari baby gate....
    Then lunch kat mc d je sebab tak jumpa kedai melayu.....

    Keluar Summit, kitorang pergi Bukit Bintang lak....
    Mana lagi kalau bukan sungei wang dan low yat.....
    Agak lama jugak tak datang sini.....
    Sebab kat sini sangat la crowded....tak sesuai bawak adam.....

    Kebetulan masa kitorang sampai kat sungei wang, adam af ada buat show.....
    Apa lagi, takkan tak nak tengok???muahaha....

    boleh tahan gak adam ni....putih...hehe....


    Banyak gak gambar yang aku amik...
    Tiap kali adam pandang ke sini, mesti aku angkat kamera....
    Tapi tak sempat gak nak snap....
    Tak reti duk diam...macam baby adam ni jugak...grrrrrrr....


    bergambar beramai-ramai.....maap la ye, tak kenal la orang lain tu....edry kenal la.....teeeett....
    cayalah edry pandang sini.....

    Masa jalan-jalan kat sungei wang tu, kitorang berselisih dengan edry.....
    Tapi encek suami tak sporting lah...tak nak tolong panggilkan.....
    Jadinya, no picture with edry lah....menci...


    Jadi, apa kaitan tajuk dengan entri ni???
    Jawapannya, tak de kaitan.....muahaha....

    25 March 2011

    Bila dah mengantuk

    Assalamualaikum.....

    Pecah rekod semalam tak bukak blog satu hari....
    Memang rasa tak lengkap hidup bila tak ngadap blog.. (hari kerja la...time weekend lain cite la....hehe)..
    Tapi nak buat camne, kat tempat grooming class tu tak de wifi.....
    Balik rumah lak tidur awal sebab rasa tak sedap badan.... 
    Encek suami ajak teman dia g uptown pun tak larat....
    Bubur adam untuk hari ni tak sempat nak masak....
    Disebabkan tak nak ganggu isteri tersayang ni tidur....
    Jadi, encek suami dengan caring nya tolong masakkan bubur....
     Tapi malangnya, bubur tu hangit sebab terlupa g jenguk dapur...
    Dia sibuk duk layan internet...
    Katanya sampai asap berkepul-kepul kat rumah (ini baru dinamakan dapur berasap)...adeih...cam ni la bila laki memasak...

    Ohh, ye..ni nak bagitahu, kat grooming class tu aku jumpa juara gadis melayu musim lepas, sape lagi kalau bukan Rina Salleh....
    Ha, jangan tak tau, dia jadi consultant kat kelas tu.....
    Tapi bukan dia yang ajar mekap....
    Dia ajar cara-cara pakai tudung/shawl ala-ala Hana Tajima dan yang sewaktu dengannya la.....
    Nanti ada masa aku story ye.....hehe...

    Kasi tunjuk gambar ni dulu la.....hehe....

    Bahan bukti

    24 March 2011

    Beriadah di Fun Fair!!!!

    Assalamualaikum....

    baru sampai kena posing dulu....muka teruja dapat datang fun fair.....hahaha....

    Korang pernah pegi fun fair tak??tak pernah???ooo, kau tipu tipu aku lagi.....
    Paling tidak sekali mesti pergi la.....
    Aku dah lama tak jejak kaki ke fun fair ni.....
    Last masa zaman budak-budak dulu kot....
    Time tu tengah hangat dengan fun fair...time tu budak-budak lagi, memang seronok la nak pegi....
    Tapi aku ni tersangat la penakut...takut tinggi...gayat!!!
    Naik benda yang pusing-pusing tu pun dah kecut perut...sampai sekarang kot (muahaha, berani mati mengaku kat sini).....

    adam baru bangun tido time ni...duk melilau je tengok keliling......



    nah, sekeping lagik....

    Pergi fun fair boleh dikira beriadah jugak tak???
    Hehe, ye la excercise untuk jantung...boleh gitewww??

    Sebenarnya encek suami dah ajak lepas pegi jalan-jalan kat sini.....
    Tapi disebabkan hujan, terpaksa tunda ke hari lain....
    Ingatkan nak tunggu weekend, tapi esoknya jugak dia nak g....hehe, layankan je la bapak budak ni...


    Mula-mula encek suami main benda ni dulu....

    swing...dah macam nak terbang dah benda ni pusing....aku tak main...takut....huhuhu....

    Naik benda ni boleh la....huhu...boring pun boring la.....

    Train....mainan budak-budak je..

    Rasa macam lama sangat je dia pusing......tak mencabar langsung......haha, padan muka aku.....

    Lepas tu encek suami main kete langgar.....asyik kena langgar kat orang je....hakhak....



    Ha, ni kat dalam wheel yang macam eye on malaysia tu....apa nama dia eh??tak tau apekebendanamadiantah....

    saya sangat gayat time ni!!!!tapi buat-buat muka cool okeh...

    Dah turun harus la amik gambar lagi....hehe....

    Malam tu tak ramai sangat orang...warga asing ramai la....uhuk....
    Maybe sebab hari kerja kot....
    Kalau weekend mesti penuh ni....
    Em, macam nak pegi lagi la.....
    Tak pe, masuk free jek....nak main baru bayar....
    Tapi kalau dah g, rugi la tak main kan??

    Ada yang nak pegi jugak ke????Jom ramai-ramai pegi release tension.....
    Opsss, lupa nak bagitahu kat mana lokasinya ye......
    Fun fair ni kat Sungai Buloh....kat area mana, aku pun kurang pasti sangat pasal jalan ni....huhu....
    Orang sungai buloh dan kawasan yang sewaktu dengannya boleh la melawat tapak ye.....hehe....


    Terima kasih sudi baca....:)


    P/s: Entri ni auto-publish.....tuan tanah ke grooming class....mari menconteng muka!!!Kalau menarik, nanti i story ye...:)

    Tukar layout

    Tak tahu angin apa datang....
    Rasa macam nak tukar layout baru....
    Letak semua widget kat belah kanan lak.....
    Ok ke tak ni ek??
    Rasa macam serabut tak??
    Better yang dulu ke yang sekarang???
    Kepala pun dah pening, mata dah mengantuk....
    Sambung esok je la....
    zzzzzzzzzzz

    23 March 2011

    Gambar di MAPEX dan Motherhood Expo

    Entri ni adalah kesinambungan dari entri yang lepas.....

    Disebabkan entri hari tu aku tak letak gambar, maka dengan ini entri ni harus la letak gambar....:)
     Tak lengkap rasanya bercerita kalau tak de gambar....
    Lain la ben ashaari, idea mencurah-curah macam air....
    Tak letak gambar pun tetap menarik gak....:)

    Saksikanlaaahhh (kena nyanyi macam lagu iwan dangdut)....


    adam teruja tengok maskot ni.....siap salam tu...hiks...

    mama, adam nak bawak balik benda ni boleh????

    siap nak turun main lagi....nak merangkak kat situ jugak...dah la tempat ramai orang.....

    Kat Motherhood expo ni mama ada beli buku untuk adam....
    Kiranya inilah buku pertama adam....
    Walaupun abah tak setuju sebab katanya adam kecik lagi......
    Tapi mama beli gak....tak kira....
    Orang kata melentur buluh biarlah dari rebungnya....
    Kenalah pupuk minat anak terhadap buku sejak dari kecil lagi....

    terus baca....semangat!!!.hehe...

    sambung baca buku kat rumah lak....:)

    P/s: Esok kalau jadi nak pegi Grooming class.....wah, main mekap-mekap la esok ye....tak sabar rasanya.....

    MUMMY NAK KASI GIFT LAGI!!!!!


    Nak join??

    Tag:
    Cikpuanhady
    Zanna
    Lela farouk
    Jassnani
    Aju

    Due:
    ??

    22 March 2011

    Tertinggal

    pic from google
     
    Hari ni aku datang ofis dengan berlenggang kangkong.....
    Sebabnya tertinggal handbag kat rumah....
    Ini semua salah encek suami....
    Boleh lak dia tinggal handbag gabak aku tu....
    Aku dah siap letak sebelah beg nursery adam dah...
    Macam mana boleh tinggal tak tau la...

    Biasanya pagi-pagi memang encek suami yang bawak turun barang-barang dan panaskan kereta.....
    Aku bawak turun adam je....
    Hari ni lak dia nak hantar aku g keje....
    Tapi sebab aku siap awal, aku turun bawah dulu bawak adam....
    Sekali dia turun bawak beg adam je....beg aku tinggal...
    Time tu aku tak perasan pun....nak turun kereta baru perasan beg tak de....adeih...geraammm.....
    Kan dah tak pasal-pasal kena pau duit belanja makan....kahkahkah.....

    Takut lak bila tak bawak ic dan henfon ni...macam pelarian lak....huhu....
    Harapnya aku selamat dan dijauhkan dari kejadian tak diingini....

    Baru ingat nak upload cite pegi fun fair malam semalam......
    Tunggggguuuuu.....


    21 March 2011

    Weekend yang sangat memenatkan



    Weekend 2 hari cuti, 2 hari la aku tak dapat ngadap blog....
    Laling ku lady_dyla pun dah jerit-jerit nape aku update blog....hehe...
    Bukan tak nak, tapi tak dapat....biasalah, adam sekarang sangat la lasak....
    Selagi dia tak tidur, selagi tu la aku takleh nak buat apa-apa....
    Arghhh, tension tengok lappy duk posing menggoda cam tu tapi aku tak dapat sentuh dia.....huhu....
     Tak pe, tak pe, pengorbanan.....bukan mengeluh, tapi saje nak mengadu...uhuk.....

    Kenapa aku cakap weekend lepas sangat penat??
    Bukan sebab melayan adam, tapi sebab penat berjalan...heheh...

    Hari sabtu lepas, kami pegi mid valley (lagi??).....
    Actually weekend lepas ingat nak bawak adam g tengok belon panas kat Putrajaya tapi kat mv lak ada MAPEX maka terpaksa la kitorang g mv lagi......
    Kebetulan kitorang memang tengah plan nak cari rumah.....
    Tapi nan hado rumahnya...mahal bebenau sampai cecah setengah juta pun ada...... 
    Yang paling murah ada, tapi jauh yang amat dari ofis.....huhu....
    Kesudahannya, skodeng la kat hall sebelah yang ada Motherhood Expo.....
    Dapat la grab sebarang dua barang untuk adam.....

    Balik dari mv, kitorang terus g jalan TAR....
    Aduh, mau cramp kaki ni...rasanya banyak kalori yang dah terbakar....
    Tak payah nak g jogging dah kot...hehe....
    Balik rumah terus terbungkam depan tv tiga-tiga orang....haha....

    Hari ahad lak kitorang g beli groceries kat tesco....sambil tu nak cari pagar baby....penat main kejar-kejar adam....suka sangat g dapur...
    Balik dari tesco singgah ioi mall lak....sebab kat tesco tak de....
    Balik dari ioi g giant lak sebab pagar tak de stok....tapi kat giant pun tak dapat beli gak....adeih pengsan...

    Ok, tu je nak bagitau....
    Terima kasih sudi baca.....:)

    Jom tengok Filem Hikayat Merong Mahawangsa (Review)


    Actually dah lama aku tak tengok wayang......
    Rasanya lepas kawin ni kali kedua la aku masuk wayang lepas cite khurafat....
    Tu pun tengok dengan member ofis time lunch hari jumaat....
    Kalau zaman couple dulu boleh dikatakan aktiviti wajib kami setiap malam rabu.....
    Sebab malam rabu murah sikit compare dengan weekend ....muahaha....

     Filem Hikayat Merong Mahawangsa ni memang aku naaakkk sangat-sangat tengok.....
    Sebab aku tau hasil air tangan KRU brothers ni memang malatopsss (dari segi teknik CGI nya la)....
    Lagipun aku dan encek suami memang minat habess dengan diorang ni...boleh dikatakan kipas susah mati gak la....
    Tapi sayang, tak berkesempatan tengok wayang bersama-sama lak....huhu....

    Ternyata filem ini tak mengecewakan aku....
    Walaupun ada sikit kurang sana sini, tapi still boleh dapat pujian lagi....
    Ye la, bukan senang nak hasilkan filem epik macam ni.....
    Bangga beb filem melayu macam ni....

    Review filem ni pada kaca mata aanie:
    • Masa mula-mula tengok tu ada la sedikit feel tengok cite ala-ala omputeh....lagipun awal-awal filem tu diorang cakap dalam english dan cina.....dan scene dia pun memang lawa dan kena dengan zaman dulu....diaorang punya costume perang pun ok...
    •  Banyak dialog yang kelakar pada part yang tak kelakar....yang paling best dialog khir rahman sebagai kamawas time nak rogol princess tu la...hahaha...sengal....
    • Bab yang paling tak logik bila cermin yang memantulkan cahaya matahari boleh buat perahu terbakar....puas jugak aku duk fikir camne proses tu jadi....
    • Kenapa askar semua kurus-kurus??abg ketul-ketul tak de ke?
    • Part paling sedih bila prince tu kena tikam dan jatuh ke laut....time tu la hujan turun....sedih tu...sian princess....baru je tangkap cintan dengan prince tu...
    • Time tengah syok tengok tu, ada gangguan bunyi lak...sound dia jadi slow tiba-tiba...heran.....

    Kesimpulannya, korang memang patut tengok filem ni untuk rasai sendiri hebat ke tak hebat filem ni....
    Tapi bagi aku, filem ni harus diberi pujian....
    Tahniah KRU sebab menghasilkan sebuah filem yang boleh dibanggakan.....

    PEACE.....:)


      17 March 2011

      Syawal Yafiq Blog 1st GIVEAWAY


      Nak join??

      Due:
      31 Mac

      FM Giveaway's Bebeh!!


      Nak join??

      Due:
      25 Mac

      My First GA PRIMROSE TOUCH


      Nak join??

      Komen terhadap blog:
      Mungkin header tu boleh dicantikkan lagi supaya nampak lebih menarik sebab first impression tu penting kan...Bloglist juga boleh buat dalam bentuk scroll sebab ianya terlalu meleret ke bawah....widget yang tak berapa penting juga perlu dibuang untuk loading yang lebih cepat.....peace...:)

      Due:
      31 Mac
      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

      Mama & Abah

      Adam Hakeem

      Our Baby