28 August 2011

Selamat Hari Raya semua!!! Maaf Zahir dan Batin

  selamat hari raya dari kami bertiga....^_^

Assalamualaikum......


Di sini saya nak mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI untuk semua kawan-kawan, readers dan supporters blog mama adam ni.....

Kesempatan ini juga saya nak memohon ampun dan maaf jika ada kata-kata pada entri dan komen saya di blog korang yang telah mengguris hati semua sama ada secara sedar ataupun tidak.....terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata buruk padahnya......

Tahun ini buat pertama kalinya selama 29 tahun ni aku tidak beraya di kampung halamanku.....sedih, tapi apakan daya bila dah berkeluarga ni perlu difikirkan jugak family lagi satu.....tapi, insya-Allah pada hari raya kedua ataupun ketiga nanti kami akan bertolak ke kampung aku.....yeay!!! rindu ma dan abah.....

Blog ni tak pasti bila akan di update lagi.....sebab kat kampung takde mood nak berblog kot.....jumpa lagi nanti!!!

 BERHATI-HATI DI JALANRAYA!!!!


P/s: Ada lagi ke yang nak baca blog aku ni??? semua dah mood raya ni....huhu....

26 August 2011

Buffet Ramadhan di PICC, Putrajaya

Semalam kami berbuka di PICC, Putrajaya.....kat sini berbuka menu buffet....RM55 satu kepala....takpe, bos encek suami belanja....hahaha...bos encek suami merangkap ex-boss aku gak...huhu....berdebar gak nak jumpa bos ni sebab dulu selalu bertekak....hahaha.....

Kawasan putrajaya ni kami tak expert sangat sebab jarang ke sini.....asal masuk sini je mesti sesat....kalau tak sesat time datang, mesti sesat time balik...hahaha....nak datang PICC ni tak sesat sebab banyak signboard tapi time balik kami sesat lak...ikut jalan jauh time balik...huhu...

Bila masuk PICC tengok ramai sangat orang....hall tu pun besar....boleh muat ramai orang....jom tengok makanan apa yang aku mentekedarah melantak makan......


mesti kena terjah nasi dulu...perut kampung....huhu...nasi beriani (kot), ikan tepung dan daging.....tak banyak aksesori.....ikan tu masin....


ayam goreng....masin sikit.....


ni member aku yang amik....aku saje amik gambar.....


satay ni limit 5 cucuk sorang je....


last sekali aku makan western food.....beratur panjang tu nak amik benda ni.....tapi ayam tak masak....dia nak cepat angkat kot sebab ramai sangat beratur....huhu....

lain-lain makanan boleh tengok kat sini....

Overall: Pada pendapat aku, makanan banyak yang masin....tak nak bagi kita makan banyak kot.....hehe, gurau je...diorang puasa kot...tak leh nak try......tak banyak seafood yang ada.....aku ni penggemar seafood....udang, ketam, sotong, kiki lala....huhu....


kami bertiga....



Sebelum balik, bergambar dulu...

adam macam buat peace je.....



Selamat Hari Raya Semua!!!!
Maaf Zahir dan Batin....

Bila mak budak dapat duit raya

Sape kata mak budak dah tak leh dapat duit raya??? hehe, mak budak ni dapat lagi....

Semalam bos baekk hati bagi kami semua staff duit raya.....yeay!!! seronok semua orang ek.....maklumlah tahun ni first time kot kitorang dapat duit raya dari bos.....



Hahaha...poyo jek.....time ni semua orang dah dapat duit raya....aku je tertinggal sebab takde di tempat kejadian time tu.....aku siap tanya bos lagi..."kenapa saya tak dapat duit raya ponnnn" (buat muka kesian)....pas tu diorang nak aku berlakon macam hari raya la konon...siap amik gambar bagai....time diorang, bos bagi macam biasa je.....hampeh tul....malu mak...


Semua nak tunjuk duit raya masing-masing....hehehe......


sebelum tu akak opis aku ni bagi duit raya gak....hehe..seronok....


P/s: Seronok kan dapat duit raya???? berapa jumlahnya tak kisah pun....orang dah ingat kat kita pun dah rasa bahagia...ye tak????


25 August 2011

Susu Dutch Lady kena serbu!!!



Semalam dapat sms dari tesco bagitahu susu dutch lady murah je RM17.99....baru je beberapa hari lepas g tesco harga susu tu RM19.99....dah beli 3 pek....tapi sebab dia lagi murah, ingat nak beli lagi la buat stok....huhu...kaw kaw punye stok la ni....

Aku dah forward sms tu kat encek suami....ingatkan dia pegi la pagi tu....tapi, dia nak tunggu aku gak....jadinya lepas berbuka la baru pegi......huhu....

Tapi, sampai-sampai je tesco tengok semua orang duk angkut susu bertroli-troli sorang....ok, tipu....setiap orang mesti ada berpeket-peket susu dalam troli dia.....dah suspen la...takut habis....sekali pegi kat tempat susu tu memang dah habis pun...licin...tinggal rak je...huwaaaa....

Pegi kat satu tempat lagi....kat tempat promotion....susu tu dia letak atas kotak-kotak susu...kat situ pun dah habis...yang tinggal perisa coklat dan madu je....adam minum yang biasa tu je....huhuhu.....siap orang ramai dan encek suami buka satu-satu kotak tu la cari.....dah macam hape dah aku tengok.....habis tunggang-langgang kedai orang....hahaha.....

Hmm, tak de rezeki kitorang dapat susu murah....tak pe lah....lagipun bukannya mahal sangat pun susu adam...

Masa aku balik kampung ari tu MIL tanya tak nak try anmum ke??? sebab cucu-cucu dia yang lain semua minum anmum....huhu....tak pe la....diorang mampu, beli je la....saya mampu dutch lady je...huhu....


P/s: Lupa nak snap gambar huru-hara tuuu.....huhu....

24 August 2011

Wordless Wednesday | Rindu Kuih muih Kelantan

Cek mek molek


 onde-onde


sira pisang....nenek buat terbaekkkkk......


butir nangka


lompat tikam...perghhh....


nekbat - time puasa je ada.....


Motif tunjuk gambar makanan?? pagi tadi tak sempat bangun sahur.....huhuh....dan rindu nak balik kampung!!!

Kredit: FB Kuih muih kelate dan Google

22 August 2011

Mandi peluh kat Jalan TAR

Dua malam berturut-turut aku g jalan TAR...gile tak?? hahaha...rasa macam dah nak tercabut kaki ni.....penat sangat...plus mengantuk....pagi tadi terlepas sahur....huhuhu...uwaaaaa.....




Hari sabtu tu kami g berbuka kat sana....ingat nak beli mc d, pastu makan kat tepi-tepi jalan je....hahaha...sadis tul....tapi tak kisah pun sebab ramai je yang buat camtu....tapi alhamdulillah, ada rezeki kami....lepas je tapau mc d, ada meja kosong sebab ada orang tak puasa baru lepas makan.....hehe....
 
Dah alang-alang dalam sogo, aku shopping baju adam dulu la....tapi tak beli apa-apa pun sebab tempat baju baby dah renovate....aku jadi konfius tak tahu kat mana tempat baju baby, kat mana baju toddler....angkat-angkat tengok baju size 4 tahun, angkat-angkat tengok 7 tahun....erkkk...

Lepas tu kami terus ke jalan tar....cari baju aku dulu baru boleh cari baju jejaka 2 orang tu.....takut nanti kalau beli baju diorang dulu  nanti baju aku lak tak matching....maklom la, tahun ni bajet nak pakai baju sedondon sebab tahun lepas dah tak sedondon....huhu....

Tapi dah puas round jalan tar dan masjid india tu tapi tak jugak jumpa yang berkenan di hati...last-last, amik je 1 baju ni....disebabkan dah tak larat nak jalan, kami terus balik umah...baju jejaka 2 orang tu nanti encek suami runner g beli sendiri la.....huhu...

Tapi tak sangka malam tadi (ahad) encek suami ajak pegi lagi.....kami bertolak lepas berbuka.....kali ni nak cari baju melayu untuk 2 jejaka tu....tapi, susahnya nak cari kaler yang sedondon dengan baju aku.....huhuhu....pengsan....kalau ada pun, baju adam lak tak de....akhirnya dapat beli baju melayu adam je....baju encek suami belum beli lagi....huhuhu....

Bila dah dekat 12 tengah malam, kami balik je la.....dah tak larat sangat dah.....tapi kan, ramai lagi orang time-time camtu....jalan pun tengah jammed lagi...jalan kaki pun tak boleh....huhuhu...tabahnya...peluh jangan cakap la...dah macam mandi peluh dah....muka pun dah comot....dah takde masa nak kontrol cun.....

Sape-sape boleh bagi tips tak camne nak beli baju sedondon ni ek?? aku rasa cam susah je nak beli...tapi aku tengok orang lain rilex je beraya pakai baju sedondon.....huhu...agaknya kena beli kaler yang senang nak cari contohnya putih, hitam, hijau pucuk pisang, dark puple, merah menyala.....huhu...kalau kaler lain kang banyak tone kaler lak.....*sigh

19 August 2011

Bear lebih besar dari tuan empunya

Betul ke ayat aku tu ek?? haha, belasah je la....




Besar tak bear adam ni??? hehe...actually tu bear mama nya....tapi, sekarang dah diturunkan kat adam lak....hehe....adam panggil bear ni a-bear (a dingangakan ye)....atau dengan bahasa mudah adam panggil "abe"...huhu....abe pun abe la adam oii....ingatkan dia nak panggil bear-bear sebab bird dia sebut bird-bird.....hikhik, comelll.....


buat muka ala-ala comelll gitewww...



walaupun bear tu berat, adam larat je angkat bear tu....duk usung ke hulu ke hilir.....adeih...terkejut mama masa mula-mula tengok adam angkat bear tu.....kuat betul anak mama ni....



ohhh, korek bijik mata lak.....



okk....sayang bear.....oppsss, sayang bear ke makan bear tu???


P/s: Relevan tak boboy dengan bear??

18 August 2011

Buka puasa kat Ayam Penyet AP

Ini cerita hari isnin lepas sebelum bertolak balik umah MIL kat bentong.....sebab malas nak masak nasi, kitorang berbuka kat luar je.....ye la, kalau masak nasi kang kena cuci periuk lak....tak sempat..huhu....alasan itu perlu....hikhik...

Kami pergi berbuka kat Restoran Ayam Penyet AP yang pemes kat sunway tuuu....walaupun tak de kuih-muih, hanya nasi semata-mata, tetap gak kenyang.....huhu, puas hati lah rasa macam nak mintak nasi tambah....teettt...tapi kan, dia hidang air pukul 7 lagi....huhuhu....kuatkanlah imanku.....

Korang penah makan ayam penyet?? aku makan ni pun sebab dulu encek suami yang ajak...dah la time dia  ajak tu aku tengah pregnant....tengah loya-loya lagi la....aku lak terbayangkan ayam penyet tu macam ayam yang kena penyek (kat lori or something...uhuk..) memang tak lalu la.....tapi, masa puasa tahun lepas dia ajak lagi.....tapi, tekak aku ni boleh lak terima sampai la sekarang dah tak kisah kalau dia ajak nak makan ayam penyet..... 

Disebabkan kami sampai awal sangat, photogediksss dulu la....adam lak lasak yang amat....terpaksa bawak dia g jalan-jalan dulu sementara nak berbuka....


khusyuk tengok tv.....



memang jenis tak nak pandang kamera.....bila nampak flash baru la nak senyum-senyum sambil buat muka comey...grrrr....



tu dia nak bangun la tuuu....


P/s: Gambar makanan tak de sebab tuan belog segan nak amik gambar makanan......sekian....


17 August 2011

Nuzul Quran


Selamat menyambut hari Nuzul Quran kepada semua umat Islam.....perbanyakkanlah membaca Al-Quran di bulan yang mulia ini....

Peristiwa Nuzul Al-Quran merupakan peristiwa turunnya ayat al-Qur'an yang pertama kepada Nabi Muhammad s.a.w. hingga seterusnya berperingkat-peringkat menjadi lengkap sebagaimana kitab al-Quran yang ada pada hari ini. Peristiwa Nuzul Al-Quran berlaku pada malam Jumaat, 17 Ramadan, tahun ke-41 daripada keputeraan Nabi Muhammad s.a.w. ketika baginda sedang beribadat di Gua Hira, bersamaan dengan tanggal 6 Ogos 610M. 

Perkataan "Nuzul" bererti turun atau berpindah dari atas ke bawah. Bila disebut bahawa Al-Quran adalah mukjizat terbesar Nabi SAW maka ianya memberi makna terlalu besar kepada umat Islam terutamanya yang serius memikirkan rahsia al-Quran.

Ayat al-Quran yang mula-mula diturunkan Allah kepada Nabi Muhammad s.a.w. melalui perantaraan Malaikat Jibril ialah lima ayat pertama daripada Surah Al-Alaq. 



P/s: Aku kat umah MIL sekarang ni.....cuti dari semalam lagi sebab nak jenguk MIL yang tak sihat.....

15 August 2011

Jumaat lepas

Assalamualaikum......

Fuhhh, agak lama gak aku tak update blog ek....biasanya tiap-tiap hari ada entri, except weekend je la....tapi ni dah berapa hari ek?? maybe sebab saka wordless wednesday tu la.....terus wordless aku berhari-hari...wakaka.....

Time kasih pada yang sudi bertanya kenapa tak de entri baru...hehe...bukan busy, tapi tak de idea.....bila tak de idea, maka aku akan pergi merayap ke blog orang.....bila dah merayap tu, dah tak reti-reti nak balik dah....tak ingat jalan pulang la lebih kurang....huhu....

Jumaat lepas encek suami baru pindah opis (gile la bos dia ni paksa orang pindah bulan-bulan puasa...otak letak kat kepala lutut) jadi, kemungkinan dia buka puasa kat opis....jadi, aku mintak la keluar opis awal sebab nak berkejar ke pasar ramadhan dulu baru amik adam....kalau bawak adam sambil beli makanan maunya pengsan aku....berat woo....

Lepas beli makanan dan amik adam aku terus balik.....tadi cuaca yang sangat cantik tiba-tiba bertukar jadi gelap dan hujan lebat sangat.....bayangkan masa tu baru pukul 5 lebih, tapi dah macam malam.....dalam hati bersyukur sebab sempat masuk kete....

Masa otw balik rumah tu sempat la aku snap gambar....(hehe, kata blogger tegar)....


 gelapnya....


 nape gambar ni nampak macam cerah je?? padahal gelap gulita tu.....


ini time dah sampai rumah.....


P/s: Korang dah shopping raya ke?? aku belum lagi......huhuhuhuhu.....


10 August 2011

Wordless Wednesday | Superman datang opis?

Baru snap pagi tadi.....
Adam singgah opis mama jap.....
sebab awal sangat sampai pagi tadi....
malas nak hantar awal-awal sangat kat nursery.....









09 August 2011

Setengah bulan je

Sebelum ni mintak 2 bulan, tapi tak pernah dapat.....berita semalam cakap hanya dapat setengah bulan gaji je atau minimum RM500....

Apa-apa pun kenalah bersyukur dengan rezeki ni.....Alhamdulillah.....ok la dari takde kan....

Gaji aku RM10,000 sebulan.....setengah bulan, dapat la RM5,000 (in your dream je!!!)





P/s: Yang kaya bertambah kaya....

08 August 2011

Tobat tak nak makan nasi kerabu dahhh.......

Dengan erti kata lain tak nak makan telur masin dahhhhh!!!!

Semalam berbuka makan nasi kerabu....teruja sangat sebab dapat makan nasi kerabu setelah 7 hari berpuasa.....kiranya ni menu berbuka puasa kegemaran aku....

Lepas baca doa berbuka, minum air secukupnya.....lepas tu buka bungkusan nasi dengan rakusnya....encek suami mintak telur masin sikit......selepas dicubit sedikit telur masin itu, dia ternampak ada benda kecik bergerak-gerak dalam telur masin tu.....

Kemudian aku amik telur tu dan nak buang kulitnya.....nak tengok sendiri ada lagi tak benda bergerak-gerak itu.....


Tiba-tiba.....






Nampak ULAT yang besar gadang sedang bergerak-gerak dalam telur tuuuuu!!!! ULAT uollss, diulangi ULAT!!!! aku terkejut lalu menjerit sekuat hati......(aku amat geli dengan binatang yang bergerak-gerak macam ulat....) --- terus tak lalu makan.....aku kelaparan.....

Natijahnya, aku sakit perut, cirit-birit dan muntah......sampai sekarang rasa loya yang amat......batal tak puasa aku??? kalau teringat, mesti meremang bulu roma aku ni.....

Tobat aku tak nak makan telur masin lagi......dah la favourite aku.....dem.....

 kot-kot ada yang tak kenal telur masin......gambar dari google deh.....

05 August 2011

Pasar Ramadhan

pic from google

Setiap tahun Pasar Ramadhan (param) mesti meriah dengan manusia....tak kira la orang puasa ke tak puasa ke mesti nak singgah sini.....macam aku lak memang aktiviti wajib tiap-tiap petang bulan puasa (nampak sangat tak masak eh)....tapi best gak tawaf param ni.....dari lapar-lapar dan letih, terus jadi semangat bila tengok makanan...hahaha....

Hari pertama puasa aku g param dekat opis aku ni....aku g dengan kete, encek suami lak datang dengan moto.....memang ramai gila la manusia....terpaksa parking jauh-jauh....tapi lepas tu encek suami amik dengan moto....kekeke....

Hari kedua sampai semalam aku g param dekat area umah aku ni....

Walaupun banyak gerai, tapi makanan cepat habis....bayangkan bila aku nak tawaf sekali lagi je, makanan dah nak habis dah....perghhh...

Tapi, yang tak bestnya param tahun ni, makanan takde la sesedap mana pun.....mahal je lebih....makanan semua naik harga sekurang-kurangnya 50 sen....nasi ambeng dah RM6...ada tu cecah RM8....hohoho...nak cepat kaya betul....

Tapi nasib baik agar-agar pebret aku masih lagi 3 biji seringgit.....tapi, dia kata tahun depan dah naik harga...hmm, tak pe la kak, tahun depan saya belajar buat sendiri la....huhu....

Tapi pelik kan setiap kali puasa mesti orang beratur panjang untuk beli murtabak....padahal hari-hari lain tak de sampai macam tu sekali.....agaknya murtabak ramadhan lebih sedap kot.....huhu.....teringat murtabak paling sedap kat kampung aku....nampaknya tahun ni tak merasa la aku makan murtabak paling sedap tu sebab tahun ni beraya kat umah mertua......huhuhuhuhuhuhuhu.....


pic from google

P/s: Sorry gambar makanan pagi-pagi buta lagi....tak lapar lagi kan???

03 August 2011

Degil bin degul | Thanx ladydyla

Minggu lepas aku dapat hadiah pemberian daripada seorang blogger yang femes yang jugak merupakan kawan aku iaitu Lady dyla....

Inilah dinamakan degil bin degul.....walaupun dyla tak bagi buat entri (low profile orangnya), tapi aku tetap gak berdegil nak buat...hahaha....sebagai penghargaan untuk seorang kawan....

Sebenarnya dyla ni salah seorang penguat semangat aku untuk terus berblog masa aku start berblog dulu....sebab masa tu aku baru lagi dalam blog dan follower pun zero lagi berbanding dengan dyla yang ada beratus-ratus follower....terkagum di situ...

Aku tengok dyla rajin update entri setiap hari.....dari situlah aku start aktif dan minat terhadap blog makin bertambah....

Ok, cukup entri puji-pujian untuk dyla.....(aku takut mu mengembang je weh....hehe)


Baru-baru ni dyla ke Langkawi....jadinya ada la sedikit buah hati tangan untuk rakan-rakan blogger yang setia yang menjadi pengkomen terhangat blog beliau.....hohoho...

Mari kita tengok apa yang ada.....

 fridge magnet.....cun bangat....dah selamat ditepek kat fridge dah....


 coklat....sedap siot....makan sikit-sikit je sebab sayang...kekeke....


and the card.....pengkomen terhangat di pasaran.....

Thank you beb.....aku hargai sesangat.....


P/s: Tak pernah jejak kaki kat langkawi tuuu....teringin sangat nak g.....huhu....nak beli cekelat banyak-banyak, pinggan mangkuk....hohoho..bestnya.....^_^

01 August 2011

Sale lagi?? & Jumpa retissss...

Hari jumaat tu aku dah shopping kat sogo....macam tak puas, tapi takkan nak harung jammed lagi....huhu...jadinya, ari sabtu kitorang ke Stadium Malawati....kat sana ada Metrojaya sale pulak....tujuan utama nak beli perfume..sebab perfume aku dah tinggal beberapa titik je....encek suami dah offer nak belikan, tapi sebab aku tak tahu nak perfume apa, tak dapek la dia nak beli...huhu....rugi...rugi....

Jadinya, kat sana aku nak borong perfume la.....tapi encek suami bayar...kekeke....tapi niat aku tu tak kesampaian sebab banyak perfume yang best-best dah habessss....yang tinggal yang tak best je...huhuhu...frust lagiiii....

Pas tu baru teringat member opis aku ada borong perfume banyak hari tu.....dia ada kata nak jual kat aku satu sebab dia beli lebih....terus call dia perfume tu available lagi ke tak....Alhamdulillah, dia belum jual kat sape-sape lagi...


banyak gile kan dia borong perfume?? aku punye Jlo Glow tu je.....

Balik dari metrojaya sale, kami ke tesco jap.....beli barang dapur....


Hari ahad lak kami ke Parenthood Expo kat Mid Valley....tak shopping pun....beli baju adam selai dua je....saje jalan-jalan tengok apa yang ada kat sini....

Kat mid valley tu aku jumpa retisss gitu....nak tahu sape?


macam aku amik sendiri je kan??

Nazim Othman

Aku jumpa dia kat luar toilet....time tu aku tunggu encek suami kat luar....sekali keluar sorang mamat ni.....aku tengok, eh macam kenal.....nak panggil pun tak boleh.....lupa nama dia daa....senyum je la...nasib baik dia senyum balik....encek suami keluar aku dah sengih-sengih dah....dia tanya nape?? jumpa artis ke?? mesti dia dah jumpa kat dalam toilet tadi....huh....abg lambat sikit je...kalau tak, dah boleh bergambar dah...huhuhu....

Tadi google rupanya dia ada blog gak....Nazim Othman.....tapi macam tak berupdate je....

Sogo sale punya pasal


 
Jumaat lepas time lunch aku pegi sogo sebab ada s card sale....bukan tak leh tunggu hari sabtu, tapi sebab barang yang aku nak beli tu sale nya 1 hari je...hari jumaat je......apa lagi kalau bukan pampers dan susu adam...

Tapi hari jumaat tu, kl memang teruk sangat jammed....bayangkan aku boleh sampai dalam masa setengah jam, tapi disebabkan jammed, 2 jam setengah aku dalam kete..... dah la jalan depan sime darby nak masuk ke sogo tu kena tutup....rasa macam nak patah balik je, tapi sebab dah terperangkap kat tengah-tengah kl tu, camne nak balik??

Bila sampai je, ramai gile manusia....parking jangan cakap la....kena la parking jauh yang amat...mood nak shopping pun dah tak de sejak dalam kete lagi....tapi, dah alang-alang sampai, masuk je la....terus g cari pampers...sempat jeling je bila tengok handbag duk gantung-gantung tu....tak sempat nak belek-belek sebab dah tak de masa.....ada sedikit frust di situ.....kalaulah jalan tak jammed tadi, dah ku borong handbag ituuu.....

Lepas borong pampers, cari susu adam lak...tapi frust sebab dah habis stok....katanya esok baru ada....gile?? takkan nak harung jammed berjam-jam lagi esok?? huhu....

Kesudahannya, aku hanya sempat beli pampers dan beberapa barang lain je....baju adam pun tak sempat nak g tengok...sangat-sangat kesuntukan masa....

Lepas ni rasanya aku tak g dah member sale kat sogo macam ni.....kalau g pun, mungkin kena plan masa betul-betul....maybe subuh lagi aku dah terpacak kat sogo kot....huhu...haha..hehe...


P/s: Sogo tak nak buat branch kat mane-mane ke?? sesak la kl tu.....huhu..

Selamat berpuasa

Assalamualaikum....
 
Betul ke hari ni puasa??
Malam tadi tak sempat tengok pengumuman puasa la....hehe...
betul la tuu.....

Sempena kedatangan bulan Ramadhan yang mulia ini, saya ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada semua umat Islam di seluruh dunia.....
Harapnya puasa kali ni lebih baik dari puasa tahun-tahun sebelumnya......

Ada yang tak puasa ke???
Jawab dalam hati je tau.....huhu....

Jangan nanti ada yang turun kantin g order air ni....
Sebab time petang-petang biasanya aku g order air n beli pisang goreng.....huhu....
Bertabahlah wahai aanie.....


dilarang meletak gambar makanan ye.....pinggan sahaja is ok...


Selamat bercuti kepada....



P/s: Weekend lepas sakan g jalan-jalan....sogo, stadium malawati, tesco dan mid valley.....hohoho.....sebab nanti puasa dah tak larat nak jalan-jalan lagii....kalau rajin, nanti aku cite kat next entri.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby