31 October 2011

Adam dah boleh drive kete......^_^

Assalamualaikum......

Hari sabtu minggu lepas kami ke rumah member encek suami kat cheras.....ada besday party anak member dia tu....bila dah ada kat cheras tu, kami terus la jalan-jalan cari pasal sekali...tapi, kat cheras tak tahu nak g mana....tanya encek suami ada apa kat area tu....dia list la apa yang ada...sekali dia sebut Jusco Aeon AU2....hohoho...memang nyiru la aku tadahkan...memang dah lama ngidam nak g sana....aku ni kalau boleh, semua jusco 1 malaysia aku nak melawat tapak tahu?

Masa lalu kat kawasan kete-kete kontrol, adam punye la teruja nak naik.....lagipun kat situ happening gak sebab ramai budak-budak yang naik kete tu....adam pun excited gak la nak naik...


tengok..dah siap naik dah....bayar pun belum lagi....hehe..tokey kete pandang-pandang je....
actually, kete ni adam tak leh naik pun sebab kete ni kena drive sendiri......untuk budak besar boleh la...adam naik kete kontrol sudahhh....


Tapi, kena tunggu turn sebab penuh.....

Ok, dah dapat dah.....jom bergambar dulu.....


 tak sabar dah tu....


siap lepas tangan....terer tak terer la adam drive..hohohoh......


awek kejar la...phewiiiittttt......siap langgar-langgar lagik.....^_^


Sebelum balik tu, siap main cak-cak lagi kat belakang pokok ni...hehe...cute....



P/s: Tahniah pasukan Negeri Sembilan......kawe sokong hok menang jah...hehehe.....

28 October 2011

Adam kena gigit.......

Assalamualaikum.....

Pagi ni lambat sikit masuk opis sebab hantar adam ke klinik.....pagi tadi dalam pukul 3.30pagi, adam tetiba menjerit dan menangis.....aku bangun tengok apa yang jadi....adam sekarang kuat mengigau...jadi aku ingat dia hanya mengigau....aku just angkat dan nak tidokan dia balik....

Tapi nampak dia pegang kaki....aku ingat kaki dia gatal macam biasa....aku pun nak tolong dia garu....sekali, aku rasa macam basah-basah sikit tangan aku....apahal?? adam kencing ke? aku try hidu..bau macam hanyir darah.....aku bukak lampu, tengok memang betul la darah.....adam kenapa??

Aku telek-telek kaki dia, rupanya jari kelingking yang berdarah....nape ni?? bila cuci luka tu nampak ada luka....sangkaan awal aku mungkin kaki adam terkena bucu tikar getah....tapi, aku try gak la cari kot-kot ada binatang or serangga berdekatan situ, tapi tak de......hati memang tak keruan la....nak nangis pun ada....

Dalam pada tu, aku try untuk berjaga, tapi tertido gak....bangun pagi tadi, terus hantar ke klinik....doktor bagitahu itu bukan kesan sengatan macam lipan or tebuan....tapi tu kesan gigitan....jadi, aku syak TIKUS sebab kat rumah aku tu memang ada tikus.....kitorang tiap-tiap hari dah pasang perangkap, tapi tak jugak kena....tak tahu la mana silapnya dia tak nak masuk perangkap......macam mane ek nak buat??

So, tadi doktor just sapu ubat luka dan letak cream antibiotik.....dia kata tak perlu injection sebab adam dah ada immunity....dia dah inject Tetanus dah.....

Em, harap-harap adam tak de pape......semoga Allah terus melindungi adam......amin....



27 October 2011

Lirik lagu Tiga Kata - KRU

Tiga Kata - KRU

Wo ai ni
I love you
Aku cinta padamu
Tiga kata paling bermakna
Tapi jarangnya didengar
Naan unnai kathalikaraen
Saranghaeyo
Aishiteru
Tiga kata paling menyentuh
Tapi jarangnya disebut

Mungkinkah kerna kita dah terlalu selesa
Keintiman seolah semakin hambar
Dari gerak gaya
Hingga ke tutur kata
Tak menggambarkan cinta

Chorus
Wo ai ni
I love you
Aku cinta padamu
Tiga kata paling bermakna
Tapi jarangnya didengar
Naan unnai kathalikaraen
Saranghaeyo
Aishiteru
Tiga kata paling menyentuh
Tapi jarangnya disebut

Katakan ci ci cinta
Ci ci cinta kamu
Katakan ci ci cinta
Ci ci cinta
Walaupun kita saling
Sayang satu sama lain
Tapi kenapa sukar meluahkan rasa
Berikan mereka tahu
Andainya hari esok
Ditakdirkan berpisah

Ulang Chorus

(Rap)
Dalam kesibukan
Kita seringkali mula hilang kemesraaan dengan mereka di sisi
Tak rasa bersyukur
Tak rasa berbangga mempunyai bahu sedia untuk kita bersandar
Pejamkan matamu
Lihatlah di hatimu semua kasih terhimpun dibiarkan terkurung
Jadi luahkan sekarang luahkan

Ulang Chorus

Katakan ci ci cinta
Ci ci cinta kamu
Katakan ci ci cinta
Ci ci cinta (Aku cinta padamu)
Wo ai ni
I love you





Sumber: sini

SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!


Nak join??
Klik banner

  • Cerita Mengenai Latar Belakang Diri Korang (tak kesah lah apa - apa pun supaya orang lain tahu korang ni siapa 
Em, panggil saya aanie....suka kaler merah....ohh, giler merah kot...suka shopping (walaupun tak berduit sangat)....ada sorang anak laki dan bakal dapat anak pompuan lak....(insya-Allah, tapi tak tahu bila.....:)
  • Kenapa Korang Buat Blog ??
 Buat blog sebab nak buat diari maya perkembangan adam dan berminat nak share mengenai breastfeeding....bila dah lama-lama, semua nak cite kat sini sebab rasa seronok....maka, jadilah rojak pasembor.....
 
  • Siapa Orang Yang Telah Menarik Anda Untuk Ceburkan Diri Dalam Dunia Blog ??
Sudah tentulah buah hati saya, ADAM....


ok, itu je....
sape nak join, sila lah join.....

Due:
4 petang....

25 October 2011

Nak kongsi kegembiraan

Assalamualaikum......

Nak kongsi kegembiraan ni....sebelum tuh, ok tak background blog ni....huhu..sesaje tukar....boring tengok benda yang sama je....tiap-tiap hari bukak, macam tu jugak la blog ni....syok gak kan kalau hari ni bukak kaler lain, esok lak kaler lain.....hohoho....tapi, apsal ek masa mula-mula bukak dia keluar background yang lama dulu? macam double background lak....sape tahu?

Ok, berbalik pada tajuk...alhamdulillah, aku dah dapat surat pengesahan jawatan....bukanlah perkara besar pun...tapi, sesape yang ikut blog aku dari dulu tahu macam mana frustnya aku time aku tak dapat pengesahan dulu....aku frust bukan apa....cuma sebab aku nak buat loan nak beli rumah je.....

Dah, tamo cite banyak....nanti aku terkutuk dia lak....baik aku kutuk dalam hati je.....shhh...


Alhamdulillah....rezeki budak asyem nih......

asal amik gambar je pejam mata.....takut flash ke?? adoi, bila la nak posing hensem-hensem sikit.....nanti nak masuk contest Baby Kiko tahu?

24 October 2011

25 Things Random Giveaway by Penmerah.com


Nak join??
Klik banner

Tag:
Aju
eB
Sue
Hezrina

Due:
10 Nov

MasterChef Malaysia

Seronok jugak layan cite MasterChef Malaysia ni....cite ni tak poyo sangat dengan adegan nangis-nangis walaupun ada sikit-sikit diorang nangis, tapi agak tak keterlaluan la....tapi, episod lepas ni aku tak tahu lah......

Cite ni baru je tayang 2 episod kat Astro Ria....aku ingatkan seminggu sekali, rupanya setiap hari Sabtu-Rabu pukul 9 malam....hehe...ok la tu...ada gak cite best kul 9...


Sinopsis
Masa episod pertama, peserta kena memotong dadu bawang besar....nampak macam senang, tapi ramai yang failed sebab kena menepati standard yang diorang dah tetapkan....

Masa episod kedua, peserta kena asingkan telur kuning dan telur putih....masa aku tengok rancangan memasak apa ntah, dia asingkan pakai tangan je....pecahkan telur, pastu celup tangan amik telur kuning......macam geli la pulak.....tapi, kat masterchef ni ada cara lain rupanya.....

Peserta yang gagal, kena buat cabaran lain lak iaitu memukul telur hingga kembang dan tak jatuh bila terbalikkan mangkuk....wah, gitu...baru ku tahu...kekeke....


Peserta

40 peserta yang terlibat

Antara peserta tu aku kenal 2 orang ni iaitu Ary Malik (pelakon) dan Zery Zamri (pereka fesyen)....


P/s: Bila tengok rancangan memasak ni rasa semangat berkobar-kobar nak masak....kekeke......


21 October 2011

Tupperware | Fresh From Freezers (1 Oct - 12 Nov 2011)


Berminat??
Untuk special price, email di:
aaniea@yahoo.com

atau:
sila ke:
untuk melihat produk lain


Walker dan adam

Assalamualaikum.....

Sebenarnya aku tak pernah belikan adam walker....sebab pernah dengar walker ni sangat berbahaya untuk baby....doktor sendiri pun tak galakkan....jadi, kami tak berani la bagi walker untuk adam.....kat nursery pun tak ada walker......kami biar je adam jalan sendiri tanpa bantuan walker....mungkin sebab tu tak adam lambat jalan?? entah, tak tahu.....tak kisah la kan.....yang penting sekarang adam dah boleh pecut 100m dah pun....hehe....

Baru-baru ni masa balik pahang, adam macam berkenan sangat nak naik walker cousin dia tu...jadi, kami bagi je la dia try....tapi, yang kelakarnya dia angkat walker tu bila jalan....kahkahkah......lawak tul.....tak pernah-pernah dibuat orang.....


gambar ni tak nampak sangat dia jalan angkat walker.......tapi, memang kelakar la.....macam tu la rupanya bila tak pernah naik walker......maybe sebab seat tu lebih rendah dari dia tak....hahaha.....


20 October 2011

Akibat lama tak bukak blog contest

Assalamualaikum......

Agak lama jugak aku tak aktif dalam contest kat blog ni....time tak de blog contest, rajin lak aku join...bila dah ada, mood kelaut lak...blog pun tak terjaga...penuh sawang.....huhu....

Semalam terdetik la rasa nak bukak blog contest aku tu sebab ternampak ada contest yang menarik kat 1 blog ni....sekali terpandang shoutbox.....



Berita kemenangan.....tapi yang sedihnya, penganjur dah ada pemenang lain sebab aku lambat sangat hantar detail.....huhu..padan muka aku.....okbai....


19 October 2011

Wordless Wednesday | Ada bran??



kalau hujan lagi adventure......^_^


Ada bran drive 4WD jalan camni sejauh 90km??
Aku berani je....tapiiiiii kat PS2 je....rally...kekeke.....(walaupun asyik terbabas)


18 October 2011

Pengalaman naik kapal terbang

Assalamualaikum.....


 KLIA-KK dan KK-Sandakan..weehuuu..

Maaf la, entri ni tak berilmiah sikit (macam la entri aku berilmiah sangat kan)....just nak share pengalaman aku naik kapal terbang je...maklumlah aku orang kampung, tak biasa naik flight ni....huhu...

Masa sampai kat klia, kalau boleh semua tempat aku nak bergambar....tapi, segan dan malu itu melebihi segalanya....lagipun member-member aku jenis tak bergambar sangat..malu lah kalau aku sorang je nak bergambar...huhuhuhu.....tapi, dalam segan-segan pun ada gak beberapa keping...tebalkan muka aje lah nampak orang duk senyum-senyum sumbing..cisss...


 wajah ceria nak naik flight....^_^


walaupon gelap, nak jugak letak..hehe...


Masa queue nak naik flight tu, aku amik la gambar flight.....excited kemain lah kan tengok flight besar gedabak tu....pas tu orang laki kat belakang tegur...dia cakap "First time" (dengan nada sindir) .....cisss....ala, dia masa first time pun sama gak....uwekkk.....



flight dari KL-KK


Dalam flight pun bergambar sakan uolls...^_^


macam ni la orang first time ye....


Sampai airport KK memang tak sempat bergambar sangat la sebab kena transit ke sandakan.....tapi, sebelum naik flight ke sandakan tu sempat lagi amik gambar.....^_^


MASwings ~ flight dari KK-Sandakan





Pas tu baru perasan pekerja MAS dan penumpang lain duk pandang-pandang....huwaaa..malu...*lantak je la...

Masa nak turun tangga flight tu, pramugara tu tegur.....biasanya dia akan cakap "Terima kasih" kan....hehe..aku tahu la sebab aku tak pernah miss tengok awan dania tahu....tapi, nak tahu apa dia tegur aku?? "Terima kasih....sudah bergambar?" wakaka....malu ai....


Tapi, masa dalam perjalanan balik ke KL semula aku dah tak de hati nak bergambar kat airport....mungkin sebab kononnya nak berlagak dah biasa naik flight lah.....padahal dah tak sabar nak jumpa adam.....weeehuuu....


P/s: Kesian aku kan? hahaha.....tapi kelakar jugak......encek suami gelak je bila aku cite....kehkehkeh......


17 October 2011

Gelagat adam yang menyentuh hati

Assalamualaikum....

Hari ni macam rajin lak buat entri...maklumlah, dah 6 hari cuti dari update blog...hehe....sebenarnya entri ni adalah sebagai kenangan aku bila dah tua nanti.....aku rasa kenangan yang sangat manis untuk dikenangkan sepanjang aku bergelar seorang mama.....

Peristiwa ini berlaku sekembalinya aku dari sabah.....ececeh...

Masa kami sekeluarga sedang menikmati makan malam.......time tu aku dah habis makan....tapi, tunggu je la encek suami dan adam habis makan....adam macam biasa la kalau nak makan, dia sebut la "nak"...abah dia la yang suapkan sebab aku dah habis makan....pas tu aku saje-saje la cakap kat adam...."adam, mama nak".....

Tahu apa adam buat?? dia amik nasi dalam pinggan, pas tu tiup-tiup nasi tu (sebijik macam mama buat masa nak suap adam), pas tu dia suapkan mama nasi tu....huhu...terharunya mama...terus mama peluk adam kuat-kuat.....walaupun adam hanya suap nasi je, tapi tetap sedap....*nak nanges jap....


sayang adam kuat-kuat....

Balik sudah bah...

Wah, speaking sabah gitewww.....kekeke...

Assalamualaikum....
Hampir seminggu tak update blog terchenta ni....rindu saya tak?? *muntah.... takpe lah, tapi saya rindu blog ini.....tak tahu kenapa henfon aku tak leh log in blog....tapi bukak fb boleh je...huhu..sian aku....dah la kat sana bosan gile....

Aku rasa macam aku dah kurus sikit la..*muntah lagi....sebab kat sana memang tak selera nak makan....mungkin aku tak biasa dengan masakan sabah....tapi, kat sandakan aku makan banyak sebab kami pegi makan ikan bakar!! yummy.....sangat sedap oke...

Oh ya, lupa nak bagitahu, aku pegi Telupid dan Tongod, Sabah....jauh di pedalaman Sabah....lalu jalan tanah merah, tak de api, tak de air....membuatkan aku bersyukur tinggal di tempat yang selesa ini....huhuhu.....tak tahu mana tongod?? 


 nah...siap map lagi..hehe....

Kat sana lebih kurang macam kat kampung aku je...malam tak hidup...semua duk diam-diam dalam rumah....hehe....tapi, agak bosan la sebab kat sana kul 6 petang pun dah macam malam....mati kutu dibuatnya....pas tu kul 6 pagi dah cerah dah...hehe....aku jadi confius pasal waktu solat....*tak biasa...^_^

Sepanjang kat sana, rindu sangat kat adam...tengok budak-budak je, mesti teringat adam....tapi, adam tak ingat mama pun...huhuhu.....*nangis laju-laju....(kalau adam masih breastfeed lagi mesti adam ingat mama kan? huhu)....

Actually ada cite kelakar dan malu gak la berlaku masa aku naik flight....nanti aku story ye....wakaka....

Aku nak bawak balik rafflesia, tapi member aku suruh aku g panjat Gunung Kinabalu lak.....ciss...

P/s: Nak g melawat rumah korang la.....baca semua entri-entri yang teringgal tu.....huhu....

11 October 2011

Away from my HEROES

Assalamualaikum.....

Hari ni aku akan berangkat ke Sabah nun negeri di bawah bayu selama 4 hari....huhu....kiranya ni first time aku ke sabah dan second time aku naik flight.....tapi first time naik MAS.....ngehngehngeh...jakun giler....aku ke sana outstation lah kiranya....

Aku sebenarnya menggantikan orang je....orang sepatutnya pegi tapi tak dapat pegi....ada kekangan lain.....nak ganti dengan orang lain, orang tu pulak tak nak pegi (ehh, boleh lak cakap tak nak pegi ek?) takpe lah, aku mengalah......saya yang menurut perintah lah katakan.....

Sedih jugak ni nak tinggalkan adam.....ohh, dan encek suami juga....tapi tak pe, encek suami dah besar....boleh jaga diri....risaukan adam je....tiap kali bangun tido dia mesti cari mama dulu.....uwaaaa.....harap adam pandai jaga diri nanti ye....sayang kamuuuu.....mmmuahhhhhh...

Encek suami pesan bawak stok meggi banyak-banyak....sebab kawasan aku nak pegi tu dia dah biasa pegi dulu.....katanya makanan halal susah nak cari....uwaaa!!!! kurus la aku macam ni....

Doakan saya selamat pergi dan selamat balik ye kawan-kawan...serius aku gayat nak naik flight ni....encek suami lak excited nak hantar aku kat klia.....*berfikir sejenak.....apekah??? huhu.....


 adam rindu mama tak?? huhu.....

10 October 2011

Sape budak hensem angkat tangan!!!


Kalau tanya soalan tu kan....budak ni yang angkat tangan dulu....perasan tau!!! macam la dia tahu apa makna HENSEM kan.....huhu....
Lagi satu, kalau puji dia hensem, mesti dia buat malu-malu kucing...sorok-sorok muka...huhu..tak boleh blah betul la adam ni.....


P/s: Benda macam ni la jadi kenangan paling manis buat kami......^_^

07 October 2011

Dan jawapannya ialah.....

Assalamualaikum.....

Kat entri lepas aku ada bertanya apa yang aku bawak masa potluck ari tu kan?? baiklah, tanpa membuang masa, jeng jeng jeng.....


ehh, ini makanan yang aku tapau.....banyak gila kan?? ngehngehngeh...ada nasi beriani, laksa penang, nasi himpit kuah kacang, kuih-muih, tapai dan agar-agar....bukan aku yang letak...diorang yang bagi......alhamdulillah, selamat la makan malam aku malam tu......


Hmm, boleh agak tak apa yang aku bawak dengan tupperware aku yang besar tu?? hehe....jeng jeng jeng lagiii....

Ada yang teka kerabu mangga, lontong, bubur kacang hijau, kerabu mangga, nugget, mangga...hehehe.....ramai yang teka mangga ek....ni mesti sebab terpengaruh dengan entri hantu mangga tu ek....






Sebenarnya, aku bawak....


KEROPOK  je......hehehe.....itu je yang aku rasa aku terer masak...boleh gitu??
tapi happy nya sebab habis licinnnn keropok aku....^_^


Hmm, nampaknya tak de yang teka betul ni...camne ye....

Tapi, time kasih la korang....ternyata korang mengikuti blog mama adam ni dan tahu sesungguhnya aku tak pandai masak....wakaka....tak de pun yang teka ai masak makanan yang hebat-hebat....hahaha...*terharu

06 October 2011

Jcard @ Jusco Mid Valley 2011


Discount Duration : Wed, 5 Oct 2011 - Thu, 6 Oct 2011, 9am - 11pm
Company : Jusco
Location : Jusco Mid Valley
Promotion : Dear J Card Member, Thank you for your support. You are exclusively invited to the J Card Member's Day. Spend and redeem RM5 Jusco Gift Voucher for every RM200 spent with your new AEON Card/Jusco Credit Card. Ladies' and Men's apparel discount up to 70% on selected items. Sports bargains discount up to 50%. Bedding bargains discount from 50% - 70%. Operating hours extended from 9am to 11pm for this event. T&C apply.
Products Offered :
  • Groceries and Sundries

  • Fashion apparel

  • Sports equipment

  • Home and Bed

  • Brands Offered :
  • Jusco


  •  
    Jom serbu Jusco...aku dah serbu dah semalam...melayang gak la 5 rat......huhu..pengsan......


    Nostalgia zaman kanak-kanak ribena

    Zaman kanak-kanak dulu paling seronok.....banyak main....aktiviti semua kat luar....budak-budak sekarang main dalam umah je.....PS2, PS3, ipad, komputer, internet dan segala macam lagi la.....dulu mana nak ada benda-benda camni....kalau kat rumah tu ada komputer sebijik pun dah rasa hebat wallaweh.....

    Baiklah, mari kita imbau kembali zaman kanak-kanak ribena kita dulu..enjoice.....^_^

    pen staedler tu aku suka la.....aku paling menyampah ballpoint tu sebab selalu takde ink....tapi yang kelakarnya kat opis aku ni masih guna lagi pen tu.....haha.....


     hahaha...pembaris tu kalau buat rotan, sakit woo....


     peti ais ni umah aku dulu ada....haha..kenangan betul.....mak aku letak kat umah nenek je sebab tak larat nak angkat bila umah aku banjir ......


    selalu berdebar tiap kali konduktor bas datang nak kutip duit tambang......takut tak cukup duit....hehe....


     favourite aku dulu, kini dan selamanya....dulu 10 sen je 1 batang...ari tu jumpa kat jalan tar 5 batang RM1.50....hohoho....dah la tak sedap pun......
    abang sate kat kampung aku dah kenal dah kami adik-beradik sebab pelanggan tetap.....kalau balik kampung, mesti dia tanya abang aku kat mane.....hehe....dah lama balik kampung tak jumpa abang sate ni....


     suka gak gula-gula ni....dia macam chewing gum kan?


    dulu public phone ni sangat la berguna kan....sekarang pakai handphone je......

     
     takut betul nak tunjuk buku rekod ni kat abah.....mesti kena marah sebab result teruk...mana taknya, dia nak semua A....kalau ada yang merah, habis la....huhu.....dulu BI la yang merah pun..tapi sampai sekarang tak pandai-pandai gak BI....huhu....


     huwaaaaa...rindunya cite Moero Attack ni!!!!legend tul....nak download pun tak de source weh.....tolong la tayang balik...huhu.....


    Ada lagi tak yang ingat gambar-gambar kat atas tu?? sesapa yang sezaman dengan aku mesti ingat pasal ni.....nostalgia kan??


    P/s: Aku lupa aku amik gambar-gambar ni kat mana....tapi kat fb la....aku dah mintak izin dah nak copy dan dia izinkan cuma tak ingat dari mana sebab dah lama....huhu...

     

    05 October 2011

    Jamuan raya tak putus-putus

    Raya tahun ni rasanya sungguh lama sebabnya lepas raya pun aku masih menerima jemputan raya kat unit-unit kat opis aku ni....unit sebelah, unit atas, unit bawah, unit depan.....boleh dikatakan tiap-tiap hari lunch free...kekeke...sekarang ni pun ada lagi jemputan open unit (instead of open house).....isnin lepas unit aku, selasa majlis persaraan pengarah, hari ni unit bawah lak...alhamdulillah, rezeki....

    Kiranya lum sum la aku cite semua open unit kat opis aku ni....

    First, bahagian aku buat jamuan raya (tahu kan bahagian? terdiri dari beberapa unit-unit)...ngehngehngeh...


    aku dan ziren....


    jelitawan-jelitawan unit kami...*muntah


    semua dah tak sabar-sabar nak makan.....sila beratur dulu la....


     menu-menunya....
    nasi beriani
    laksa johor (aku tak makan pun....)
    lemang dan rendang
    kuih raya
    tu je kot...tak banyak choice...


    Hari berikutnya (aku lupa la) unit atas lak buat jamuan raya....makan free lagi....^_^

     sukanya ada gambar candid aku tengah amik makanan ni....


     aku dan mai....


    lagi suka bila ada gambar potret camni......nasib baik ada photoshop yang boleh menutup kekurangan aku....kekeke....thanx helmi sebab tolong photoshop kan gambar ni....masa dia edit gambar ni kat rumah, wife dia siap tanya lagi kenapa dia edit gambar aku...ampunnnn......


    Isnin lepas, unit aku lak buat jamuan raya....ramai yang teka apa yang aku bawak masa jamuan ari tu ek....hehe...tungguuuu jawapannya.....

     aku dan dila


     sebahagian dari tetamu yang hadir.....kat belakang ramai lagi tu.....


    alhamdulillah..licinnnn.....ehh, macam ada orang tapau je.....haha....kantoi sudah....


    Ada beberapa lagi jamuan raya unit lain yang aku tak amik gambar...macam segan lak nak amik gambar kat rumah orang....huhu....

    Semalam ada Majlis Persaraan Pengarah......pun tak amik gambar....maklumlah, orang lain duk usung dslr, aku usung kamera kecik yang dah out to date dah...huhu....(syukurlah, sekurang-kurangnya ada gak kamera)...

    Hari ni unit bawah lak buat jamuan raya....^_^ makannnnnn.....i loikkkee.....^_^


    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Mama & Abah

    Adam Hakeem

    Our Baby