19 June 2013

WW: Akhirmya berpeluang jumpa Kim Jong Kook!!!

Yeay!!! Seronok tak terkata......
TQ hubby......:)
3 hari 3 malam tak leh tido......kehkeh.....


*Entri penuh coming soon.........:)

18 June 2013

Pegi kenduri kawin......

Ni cerita hujung minggu lepas masa cuti sekolah.....^_^

Kami pegi kenduri kawin officer kat ofis aku ni kat bangi.....kami pegi dah agak lewat sebab hubby tetiba kena pegi site pulak....dah alang-alang tu aku dengan adam pun ikut sekali la......pagi tu kami bertolak, lepas breakfast terus pegi site......

Kat site tu tak tahu nak buat apa......


adam sibuk main batu.....huhu.....
satgi kena jentik la tangan tu.....




pastu buat muka notti sebab nak baling balik batu tu......




 kat belakang tu la hubby buat keje.....
sebab tu la makin gelap kulit dia.....asyik berjemur tengah panas je......
aku duk kejap je pun dah tak tahan......huhu....



 bila dah redup sikit aku ajak adam pegi playground kat sebelah......
dah berpeluh masham-masham baru la hubby siap keje.....

lepas tu singgah petronas tukar baju kenduri dan solat.....



 gambar makanan tak amik sebab dah kebulur....kehkeh.....
ni time dah nak balik dah.....
pastu masuk dalam balik sebab rasa macam tak best lak tak amik gambar dengan pengantin......:)



sempattt amik gambar dengan pengantin......
Husna dan Husni nama pengantin......



14 June 2013

Gambar Kim Jong Kook di KLIA

Sape kenal Kim Jong Kook? sila sebut Sparta!!! haha.....bagi yang tak kenal siapa Kim Jong Kook ni aku bagitau sikit sape dia....Kim Jong Kook ni ialah seorang penyanyi korea.....sekarang ni dia jadi lebih femes lepas join beberapa realiti show iaitu x-man, Family Outing dan yang paling femes Running Man......

Dalam Running Man ni aku paling minat Jong Kook.....kalau boleh setiap episod nak dia menang......walaupun dia takla hensem pun tapi aku minat sebab dia paling kuat, paling tough dan paling bijak......bila dia nak datang malaysia ni aku naaaaakk sangat jumpa dia.....hope hubby bagi....heeeee.....excited tengok gambar dia kat klia......

Jom layan gambar Kim Jong Kook di KLIA.......

aaaaaaa......oppa....



 dengan omma dia.....sama-sama sepet....










untunglahhhh abg polis tu.....


credit: KJKGlobal



P/s: Sekadar peminat artis je......^_^

11 June 2013

Evening sickness

 


Orang pregnant ni macam-macam ragam......
Ada yang morning sickness.....
Ada yang tak pernah kena morning sickness pun....
Ada yang suka bau keti*k suami.....
Ada yang tak leh dekat dengan suami sendiri....
Macam-macam.....

Aku lak evening sickness.....
Time pagi alhamdulillah ok....
Boleh makan macam biasa...
Boleh pegi keje macam biasa walaupun kadang-kadang melepet gak kat ofis.....
Sama macam masa mengandungkan adam dulu.....
Dah petang-petang sikit mula la dia start.....
Balik umah je melepet......
Asal malam je lembik.....
Mual, loya, angin, muntah......
Nak minum air masak pun tak lalu......

Bau makanan dalam kete pun boleh uweeekkkk.....
Bau orang tengah makan pun boleh uweeekkkk.....





Dah lama gantung periuk, kuali....
Bau orang masak pun dah uweeekkkkk.....inikan pulak nak masak....

Huwaaaaa!!!! alahan, cepat-cepat la berlalu.......:(



P/s: Harap-harap bulan puasa nanti hilanglah alahan-alahan ni semua.....semoga aku dapat makan macam biasa....amin.....


10 June 2013

Makan-makan sempena anniversary

Banyak benda nak story, tapi mood agak kelaut sikit.....hmm, pembawakan budak kot....kehkeh....

Malam anniversary tu kami keluar makan....celebrate simple-simple je....kek pun takde sebab terlupa nak beli....^_^


 nasi goreng meletop hubby punye....
memang meletop pedas.....
adam makan sampai meleleh-leleh hing*$....hahaha....




ni aku punye...
adam biasa la...tak suka aku amik gambar makanan......
dia takut mama dia mental kot.....haha....



chicken chop.....
tekak ni asyik nak makan western je....
nasi goreng ke makanan siam ke tak nak....
agaknya keluar anak omputeh kot nanti...muahaha....



 air yang sedap giler.....
mango special......ada nata de coco dengan laici kat dalam tu.....
masa tengah taip ni duk rasa lagi masam-masam dia.....:)




05 June 2013

4 tahun sudah......

Hari ni genap 4 tahun dah kami kawin......weeeeee.....rasa macam baru semalam kami nikah....kehkeh.....ini semua poyo.....err, kad nikah pun takde lagi tau.....tak sempat nak balik kampung buat kad kawin.......mati kalo jais datang serbu.....tunjuk la surat nikah yang besar gedabak tu......heeee....


imbas kembali hari bahagia kami......
bersama familyku yang tersayang......












Lagu ni khas untuk abg.....heeeee...








03 June 2013

Nak kongsi kegembiraan.......^_^

saje je letak gambar kecik......^_^



Syukur alhamdulillah atas rezeki ini.....
Masih teringat sakitnya bersalin.....
Peritnya dalam pantang......
Tapi, gembiranya saat pertama kali tengok baby.....

Sekarang dah masuk 10 weeks.....
Tengah melalui saat-saat alahan.....huwaaaa.....
Tengok gambar makanan pun nak muntah.....huhu....

Semoga dipermudahkan segalanya......amin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby