30 November 2013

Tupperware: 11 Nov - 31 Dec 2013

Katalog baru Tupperware






























































TO ORDER:

1) Kenalpasti kod/nama item
2) Emailkan nama/kod item dan pilihan penghantaran (pos domestik/pos laju) ke

aaniea@yahoo.com

Confirmation stok akan diberikan melalui email.

4) Buat pembayaran ke no akaun yg akan diberikan.
5) Emailkan bukti pembayaran beserta nama penuh (seperti kad pengenalan), alamat penghantaran dan no tel.


PENGHANTARAN
Semenanjung Malaysia :
Pos Domestik Biasa : RM8.00 (2kg)
PosLaju : RM7.00 (500gm)

Sabah & Sarawak :
Pos Biasa : RM10.00 (1kg)
PosLaju : RM25.00 (500gm)


27 November 2013

WW: Macam berani je....macam berani je.....


Panjat sampai situ je pun.....
Pastu dah lepas tangan.....
Takut katanya....huh....

13 November 2013

Abah dah kembali ke rahmatullah.....

Assalamualaikum......

Mohon sedekahkan Al-Fatihah buat arwah abah saya yang telah meninggal pada sabtu lepas.....semoga roh arwah abah dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman dan beramal soleh......

Sungguh perit ujian ini.....

Semoga abah tenang di sana.....hanya doa yang mampu kami kirimkan buat abah.....



P/s: 2 entri sebelum ini adalah entri auto-publish yang telah dibuat pada minggu lepas....

WW: Skuter pink

 Dalam banyak-banyak kete/moto yang ada......



adam pilih skuter pink ni???



 kemain suka.....






P/s: Sebenarnya kan, masa kecik-kecik dulu lagi dia berkenan dengan skuter ni.....aku je tak nak bagi dia naik.....tak macho langsung...kekeke.....








11 November 2013

Shopping baju baby di Baby Outlet Warehouse Sale

Baru-baru ni kan Baby Outlet ada buat warehouse sale....so, try la tengok-tengok apa yang ada.....sebenarnya baby outlet ni selalu gak buat warehouse sale.....tapi ni baru kali ke-2 aku ke sana walaupun dekat je dengan umah aku ni.....dulu aku pegi tak best sangat sebab kat sini banyak jual baju baby je....baju untuk toddler tak banyak....time tu belum pregnant yang kedua lagi.....

Kali ni dah pregnant, baru la syok nak shopping kat situ.....

So, inilah hasil rembatan aku kat situ.....:)


 lepas gian beli baju pinkkkk.....hahaha....
aku amik semua brand anakku....
RM10 je sepasang.....murah....
walaupun aku tak minat brand anakku tapi dah murah, beli je lah....



 pinkkk jugak.....:)
atas: ada 3 pasang mittens and bootees - RM10
kiri: ada topi dan sepasang mittens and bootees - RM8
kanan: topi RM3
semua brand anakku.....



 tak lupa jugak beli baju untuk adam......
RM23 - harga biasa je ni...
i love dad...suka la tu hubby.....
cari yang i love mama takde la pulak......
takpe la, yang penting we're happy family......:)



dan last sekali puting untuk adam.....
wipes tissue tu tak tau nape aku beli.....
konon nak letak dalam beg hospital ataupun untuk travel.....


Total: RM100 


P/s: Semangat beli baju gegurl...sekali keluar boboy, tak pasal-pasal......haih.....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby