24 March 2014

First day keje

Hari ni dah start keje.....baru la boleh update blog sebab pc ada depan mata....kalau kat umah asyik berebut dengan adam je....huhu...

Dah lama menyepi agak-agak masih ada yang ingat mama adam tak? ehh, sekarang dah jadi mama adamhana....hihi....

Dah lama tak menaip...kena cari mood balik...


hai..saya dah 3 bulan tau....


P/s: Jemput like fanpage adamhana shoppe di sebelah....tenkiu....:)


7 org syg adam:

Fiza Rahman said...

Selamat kembali bekerja. Alololo....tomeinya baby hana. Rasa mcm nak baby lagi jer.

Aju Mohit said...

woot woot dah masuk keje ye aanie, wahh syioknya dah lama cuti, comelnya baby aanie, eiii best nya ada baby

Sheila Salim said...

Assalamualaikum, haii Adam. hensemnya. hehhee singgah sambil menabung sini ~~~

Kakzakie said...

Ya Allah aanie... baby Korea manalah aanie dapat ni? Montel betul. Puas mata memandang. Adam mesti kerja mengulek adik hana tak sudah kalau macam ini:)

Siapa jaga baby aanie kerja?

shark said...

alololo comeynyerrr..:)

~MommyAqilMedina~ said...

Alahaaai...comelnya Hana..tembam dan gebu..geramm..hehee..

aIEn said...

welcome back =)
comei nyer baby ^__^


*salam perkenalan =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby