30 January 2014

Hari ke 40

Yeay!!! Alhamdulillah...arini last day aku berpantang...seronoknya rasa.....tak tahu nape pantang kali ni rasa macam lama je nak habis....tiap2 hari duk tengok kalendar.... 

Biasa orang pantang 44 hari kan? Aku tak tau nape mak aku pantang 40 hari je.....aku ok jer...lagi cepat lagi baguss....esok dah boleh keluar berjalan dah....hehe..tu mak bidan yang datang umah aku tadi cakap.....dia pun paham keboringan aku kat umah ni....

Hari sabtu ni dah nak balik kl dah.....bermulalah episod baru kat umah......menjaga 2 anak sendiri kat umah.....fuhhhh....


gambar hana dah besar sikit.....
hana pun dah tak sabar nak teman mama shopping....hehe....

8 org syg adam:

Aju Mohit said...

eh dh 40
hari ye aanie? kejapnya kan masa berlalu, hana pun nak shopping ye hehe

mama_saly said...

dah habis pantang....kejap je dengar..hehee..tp kalau sy pun kalau bpantang rasa lama je..tk sabar nk bebas...nk jln2..mkn apa2 sj...kn...:)

shark said...

comelnyerr hana..:)

Cik Jue said...

dah habis pantang...
senyum pun lebar je....
hana pun dah besar...

Kniedaz said...

eh...lama tak singgah sini dah nak habis pantang? huhu...

Cho Zila said...

ibu yang tak sabar nak shoppingtu.. comeljer dia bergambar ngan bebear besartu..

Rose Azadir said...

comelnyer...Assalamualaikum…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer…

cikpuanhady said...

wahh aanie.. dah ada baby baru yer..congrates.. comelnya hana landing kat bear....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby