11 November 2013

Shopping baju baby di Baby Outlet Warehouse Sale

Baru-baru ni kan Baby Outlet ada buat warehouse sale....so, try la tengok-tengok apa yang ada.....sebenarnya baby outlet ni selalu gak buat warehouse sale.....tapi ni baru kali ke-2 aku ke sana walaupun dekat je dengan umah aku ni.....dulu aku pegi tak best sangat sebab kat sini banyak jual baju baby je....baju untuk toddler tak banyak....time tu belum pregnant yang kedua lagi.....

Kali ni dah pregnant, baru la syok nak shopping kat situ.....

So, inilah hasil rembatan aku kat situ.....:)


 lepas gian beli baju pinkkkk.....hahaha....
aku amik semua brand anakku....
RM10 je sepasang.....murah....
walaupun aku tak minat brand anakku tapi dah murah, beli je lah....



 pinkkk jugak.....:)
atas: ada 3 pasang mittens and bootees - RM10
kiri: ada topi dan sepasang mittens and bootees - RM8
kanan: topi RM3
semua brand anakku.....



 tak lupa jugak beli baju untuk adam......
RM23 - harga biasa je ni...
i love dad...suka la tu hubby.....
cari yang i love mama takde la pulak......
takpe la, yang penting we're happy family......:)



dan last sekali puting untuk adam.....
wipes tissue tu tak tau nape aku beli.....
konon nak letak dalam beg hospital ataupun untuk travel.....


Total: RM100 


P/s: Semangat beli baju gegurl...sekali keluar boboy, tak pasal-pasal......haih.....


7 org syg adam:

syawalsimpsons said...

wahh dah shopping2 yee

Siti Asiah said...

Adam akan dpt bby girl ke nnt?...comel jerk warne pink...mest Aanie xsbr dah tu...;)

Kniedaz said...

ada member saya scan nampak baby girl..borong baju pink..sekali baby boy yang kua..so kenalah pakai juga bj pink tu huhu

Jue a.k.a Ibu 2F said...

murah2...
mintak2 betul kluar tue gegel...

Aju Mohit said...

waaaa aju doakan moga gegurl lah hendaknya, seronoknya shopping beg baby kak aanie

Aisyah Husaini said...

Dah scan tak? kite dah 24 weeks still tak show up lg gender nye hu hu : (

~MommyAqilMedina~ said...

wahh!!bestnyaa..aida suka pegi sini tau untuk beli baju bajan sebab murah n cantik!!Haih..semoga yang keluar nanti gigirl k..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby