31 October 2013

Cashout kali ke-5

Amount untuk setahun......hehe....


Alhamdulillah......ni cashout kali ke-5 sepanjang aku blogging.......
Untuk tahun 2013, ni baru kali pertama.....^_^
Jenuh kumpul setahun......hehe...

Walaupun tahun ni dapat banyak BE, tapi tak membiak pulak duit tu.....
Hehe....takpe la....rezeki jugak tu.....alhamdulillah......

14 org syg adam:

syawalsimpsons said...

banyak tu...sue ni dah 3 tahun ni tak penah pon cash out..sebab x penuh 2 pon...tak sampai seratus lagi..camno tu nak naik banyak gitu masa setahun ni...aanie tips plsss..kikkikiki

Fiza Rahman said...

Tahniah. Saya x nak cash out lagi ☺☺

MyeAqma said...

untunglah dah kali ke-5.. kita ni baru pertama kali cashout.. Alhamdulillah ada jugak rezeki.. hihi..

aanie said...

sue: entah la sue...kita pun x reti...ini pun jenuh nak sampai seratus...1 be setakat dpt rm2-3 je...nasib baik dpt byk be....2 ringgit pun 2 ringgit la....apo nak buat...haha....

fiza: kumpul byk2....masyuukk tu...

mai: untunglaaa xyah update pun dpt gak duit...kehkeh...

Nik Azidah said...

bestnya....alhamdulillah rezeki tu...saya ni tengah tunggu masa nak cashout untuk kali pertama...sikittt lagi hehe...maklum la dulu orang buat blog kita nak buat jugak tapi tak aktif tu yang lambat membiak...sekarang baru nak aktif blogging hehe...

blog-tips-kurus said...

yeay!

mama adam nak open table. :-)

adianiez AIDA said...

tahniah...

Kakzakie said...

Jgn lupa sebahagian tu kena kongsi dgn Adam tau... sebab Adam salah satu sumber idea utk buat N3 di blog ini:)

faraherda.razalan said...

At least, ade gak. Hehehehhe....

~MommyAqilMedina~ said...

wahh bestnyaa..banyak jugak tu kan..tapi kalau aida, tak sabar..tak lalu nak tunggu setahun..cu
kup boleh cash out,memang cepat2 cash out..hihihi

Aju Mohit said...

alhamdulillah tahniah aanie, rezeki blogging, bolehla nak beli brg baby ;)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Aanie..Alhamdulilahhh,byk tu!

Siti Asiah said...

Bestnye...banyak tu, tahniah...rezeki adam ye Aanie...;)

Eza Boom Boom said...

Wah tahniah mama adam :) dah kali ke-5 tuhh. fuhh, hebat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby