14 June 2013

Gambar Kim Jong Kook di KLIA

Sape kenal Kim Jong Kook? sila sebut Sparta!!! haha.....bagi yang tak kenal siapa Kim Jong Kook ni aku bagitau sikit sape dia....Kim Jong Kook ni ialah seorang penyanyi korea.....sekarang ni dia jadi lebih femes lepas join beberapa realiti show iaitu x-man, Family Outing dan yang paling femes Running Man......

Dalam Running Man ni aku paling minat Jong Kook.....kalau boleh setiap episod nak dia menang......walaupun dia takla hensem pun tapi aku minat sebab dia paling kuat, paling tough dan paling bijak......bila dia nak datang malaysia ni aku naaaaakk sangat jumpa dia.....hope hubby bagi....heeeee.....excited tengok gambar dia kat klia......

Jom layan gambar Kim Jong Kook di KLIA.......

aaaaaaa......oppa....



 dengan omma dia.....sama-sama sepet....










untunglahhhh abg polis tu.....


credit: KJKGlobal



P/s: Sekadar peminat artis je......^_^

9 org syg adam:

syawalsimpsons said...

siap senyum abg polis kat belakang tu kan

faraherda.razalan said...

Peminat Kpop gak ke?

aanie said...

sue: itu la pasal...

fara: minat gak la....isi masa lapang...haha..:)

Aju Mohit said...

ingatkan sapala tadi hihi, nmpk benar tak layan citer korea, takpe pregnant tgk citer korea, hensem dan cantik ;)

Kakzakie said...

Apalah aanie nie. Dlm rumah aanie kan ada mamat korea cuma dia masih kecik lagi. Tunggulah Adam 15 tahun dah macam hero korea hihi...

Anonymous said...

Hello. And Bye.

Qhaifa Nur said...

ramainya peminat dia..

~MommyAida~ said...

Aaniee..hehe..kita sama lah!!aida pon suka Kim Jong kook ni kalau dalam Running Man..kikiki...dah la sweet..alahaiii..hihihi

*azni* said...

azni tgh ketagih running man skg ni..haha..izzul pun dah pandai sebut jong kook sbb nama tu asik meniti di bibir mama dia..haishh.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby