10 June 2013

Makan-makan sempena anniversary

Banyak benda nak story, tapi mood agak kelaut sikit.....hmm, pembawakan budak kot....kehkeh....

Malam anniversary tu kami keluar makan....celebrate simple-simple je....kek pun takde sebab terlupa nak beli....^_^


 nasi goreng meletop hubby punye....
memang meletop pedas.....
adam makan sampai meleleh-leleh hing*$....hahaha....




ni aku punye...
adam biasa la...tak suka aku amik gambar makanan......
dia takut mama dia mental kot.....haha....



chicken chop.....
tekak ni asyik nak makan western je....
nasi goreng ke makanan siam ke tak nak....
agaknya keluar anak omputeh kot nanti...muahaha....



 air yang sedap giler.....
mango special......ada nata de coco dengan laici kat dalam tu.....
masa tengah taip ni duk rasa lagi masam-masam dia.....:)




14 org syg adam:

Qhaifa Nur said...

nampak meletop nasi goreng tuh aanie..
bestnya time pregnant ni..makan yang sedap-sedap saja kan..

JaSSNaNi said...

assalamualaikum makyong bakal memboyot sorang ni... macam mana 1 trimister ni? banyak dugaan tak dik?
sedapnya chicken chop

syawalsimpsons said...

sedapnyer makan2 ni..sue makan2 kat umah sajoo layan SSID kikikiki

Nurul Ilyani said...

mkn ktne ni sis? :)

aanie said...

kak qaifa: memang makan sedap, tp lepas tu keluarkan balik...tu yg x sedap tu...hehe...

kak nani: dugaan evening sickness kak....asal malam je melepet...huhu...

sue: sbnrnya sy isteri dia eh? hehe...

nurul: kat restoran murni...:)

sumysya said...

restoran kat mane ni?? nampak sedap..appy aniversary

lizz said...

happy anniversary...
semua best-best tambah ngan chicken chop tu...

Cho Zila said...

biasalahkan tekak tukar2 rasa...
takper janji baby sihatkan..
happy anniversary..

Kakzakie said...

OK juga aanie satu dah anak muka Korea satu lagi muka mat saleh hihi...

Jue a.k.a Ibu 2F said...

huhuhuhu
nanti baby pun mesti suka western nanti

Kniedaz said...

nasi goreng tu ada petai ke?

Fiza Rahman said...

Sedapnya.

Aju Mohit said...

hehehe makan masam tu baby girl la tu hihi, takpe janji sihat kan, seronok tau dgr pregnant ni, teringin tp nantilahhhh ;)

Saffa Adiza said...

Kat mana ni mek anie? Kat murni ke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby