18 June 2013

Pegi kenduri kawin......

Ni cerita hujung minggu lepas masa cuti sekolah.....^_^

Kami pegi kenduri kawin officer kat ofis aku ni kat bangi.....kami pegi dah agak lewat sebab hubby tetiba kena pegi site pulak....dah alang-alang tu aku dengan adam pun ikut sekali la......pagi tu kami bertolak, lepas breakfast terus pegi site......

Kat site tu tak tahu nak buat apa......


adam sibuk main batu.....huhu.....
satgi kena jentik la tangan tu.....




pastu buat muka notti sebab nak baling balik batu tu......




 kat belakang tu la hubby buat keje.....
sebab tu la makin gelap kulit dia.....asyik berjemur tengah panas je......
aku duk kejap je pun dah tak tahan......huhu....



 bila dah redup sikit aku ajak adam pegi playground kat sebelah......
dah berpeluh masham-masham baru la hubby siap keje.....

lepas tu singgah petronas tukar baju kenduri dan solat.....



 gambar makanan tak amik sebab dah kebulur....kehkeh.....
ni time dah nak balik dah.....
pastu masuk dalam balik sebab rasa macam tak best lak tak amik gambar dengan pengantin......:)



sempattt amik gambar dengan pengantin......
Husna dan Husni nama pengantin......



13 org syg adam:

JaSSNaNi said...

ooo amik gambar lepas makan ye.. sblm makan kebulur nak wat camne.. ingat nak makan je kan.. hihihihi.. syok gi kenduri.. sedap makan nasi kenduri kan..

faraherda.razalan said...

Husna & Husni? Kebetulan yg manis. Hehehehe...

Hensemlah abang adam...

~MommyAida~ said...

hihihi..boleh pulak masuk dlm blk nk tangkap gmbr dengan pengantin..lawak la aanie ni..hihihi

Izan Ishak said...

bila dah lapar mana ingat nak snap2 kan. tapi seb baik ada gmbr dgn pengantin sbg bukti...

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

syoknyer blh makan nasik kenduri uwaaaa teringin nak makan dah lama benor x makan nasik kenduri taw...timing x kena if blk cuti2 mesia selalu masa raya jer :(

Salina@IbuAqil said...

Selamat pengantin baru kpd mempelai..
Amboi abang adam..
Lama dah antie x sggh sini makin encem dia yer.. ;D

syawalsimpsons said...

nmpk adam lg besar dr syawal yee

Kniedaz said...

letih menunggu orang buat kerja..saya pun pernah alaminya hehe

Qhaifa Nur said...

dari pagi kuar...mahu tak tension adam tu anie...
serasi betul nama pengantin tuh..

Kakzakie said...

Bagusnya Allah jodohkan pasangan ini nama bagaikan dirancang-rancang..

Adam meh sini ikut auntie - tempat auntie kalau nak main batu banyak tau hihi...

adianiez AIDA said...

ha ha ha masuk balik tu utk amik gambo :-) i like...
aida pun kalau ke kenduri kawin excited nak makan. tak pernah lagi snap gambo makanan kenduri kawin :-)

Aju Mohit said...

ala tomei2nya mama si adam, elok pulak kene nama diorg ni ye aanie, moga bahgia ke akhir hayat

wan nurul hezrina abd halim said...

kalau dulu nurul dan nizam..hehe husna n husni nampak sedondon nama..dah jodohkan..selamat pengantin baru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby