22 August 2013

1 Syawal - Potret kami

Tahun ni beraya di bentong.....pagi-pagi raya tu kami bertolak balik bentong.....alhamdulillah, jalan tak jem langsung.....maklumlah, semua dah ada kat kampung masing-masing.....tapi ramai gak orang nak naik genting raya-raya ni.....hehe.....


 masa otw balik bentong......
adam takde mood sebab kena kejut mandi pagi-pagi buta....kekeke.....
uih, double chin mama takleh sorok.....haha....



gelagat adam pagi raya......



 payah betul nak suruh dia posing......
nasib baik ada gak yang jadi....



 kami bertiga + 1 dalam perut.......
raya tahun depan insya-allah berempat.....

tema tahun ni HITAM......hehe....
tak plan pun.....sape suruh shopping last minute kan....hambekkk.....inilah hasilnya....



hitam pun hitam la.....
kalau nak tahu, ini first time aku pakai jubah......sweet muslimah tak saya?? hehe....



8 org syg adam:

Qhaifa Nur said...

aanie suka pic adam tu..ensem berbaju melayu...
In Shaa Allah tahun depan ber 4 pula..
hitam itu menawan tau...

syawalsimpsons said...

takpe..tak plan pon still dalam tema kan

Kakzakie said...

Kalau aanie nak tahu jubah kakak yg warna hitam lebih dari 10 rasanya. Selesa kan berjubah.

Adam makin hensemlah nampak macam dah besar bila pakai baju melayu:)

JaSSNaNi said...

aah.. sweet sangat.. comel.. sampai tak nampak perut comel tu kan.. :) akak tak leh pakai jubah.. sbb kan kena breasfeed baby.. kena cari jubah pun yg ada zib atau kancing kat atas.. hmmm..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam aanie,Tahniah ya pregnant lg!Bestnyaaa...
Pandainya Adam posing..hencem!

Aju Mohit said...

hensemnya adam, mama nampak berseri dengan jubah tu, seri ibu mengandung kan, takpe aanie tahun depan berempat boleh malaram lagi ;)

♥ ROS ♥ said...

Amboi adam..smartnyer.. Cntik mama pkai hitam :)

intanfirdaus247 said...

ensem nya adam..besaq nanti sure ensem ank teruna nii..:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby