27 August 2013

Shopping di Nilai 3

Sabtu lepas pegi open house umah member ofis kat bandar seri putra......mula-mula plan nak g umah dia, pastu otw balik g open house umah sue syawal, tapi rupa-rupanya umah sue esoknya...silap haribulan daa.....tapi ahad tu tak dapat nak pegi lak sebab hubby keje....huhu...sori ye sue...

Dah alang-alang umah member tu dekat dengan nilai 3, apalagi?? shopping la......hehe....aku plan nak beli lapik kaki dengan tikar getah kanak-kanak je.....tapi kalo dah pegi sana, rasa macam nak beli semua....kekeke.....



 lapik kaki....RM25.....fuhhh, nasib baik muat-muat letak kat situ....
hubby suruh beli kaler yang gelap-gelap sebab takut cepat kotor......
tapi dalam hati aku kata kalau kotor ada alasan nak g nilai 3 lagi......wakaka.....




 tikar getah kanak-kanak.....RM10
banyak corak kartun....tapi aku nak buat untuk lapik sejadah.....
terpaksa pilih corak camni.....
lama-lama tengok dah macam corak kaf lam ya nga.....pening tengok.....huhu....




masuk kedai pinggan mangkuk memang rasa macam nak beli semua......
nasib baik umah aku takde orang nak datang.....
kalau tak, maunya aku borong semua.....
beli tempat letak gula garam je la....
murah...RM18 je.....

Lepas tu aku beli jubah.....suka lak pakai jubah sekarang ni.....
Alhamdulillah jumpa yang murah.....RM50 je siap ada manik-manik lagi....best...best...
Kena pandai tawar sebab 4,5 kedai yang aku masuk sebelum tu semua RM70, RM80, RM100++ pun ada...huhu......


Balik dari Nilai 3 kami singgah bangi jap makan malam.....next entri la.....kalau rajin.....hehe.....



8 org syg adam:

Jue a.k.a Ibu 2F said...

nape tak singgah rumah..dekatdah tue...
kemas je dapur anie

Ijah EmoTemo said...

hihihi klu pergi nilai 3 mmg semua benda rasa nk beli kan hihi

Qhaifa Nur said...

nilai 3 kak nur tak pernah sampai lagi..
dengar murah...memang pun tengoklah barang yang aanie beli ni..

eynda said...

Pernah pegi nilai 3 dua kali je ... ikut sedara mara shopping... best jugak situ ye..

Kniedaz said...

seronoknya dapat bershopping

Kakzakie said...

Lapik yg 10 ringgit tu cantiklah corak pilihan aanie. Kakak pun terpikat juga ni:)

Aju Mohit said...

amboi shopping ye, cantik2 semuanya aanie, waa cantiknya dapur, boleh tidur kat situ hihihi, motif???

~MommyAida~ said...

Aida beli lapik kaki tu 3 RM50..hihihi..Kena pandai pilih kedai n tawar..hihihi..Tapi yang lapik sejadah ni lawa..meriah kaler nya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby