28 August 2013

Outstation ke Johor

Hari ni aku bertolak ke johor atas urusan kerja....aku kat sana 3 hari...huhu....walaupun pregnant, aku rasa aku tak boleh nak jadikan alasan tak nak pegi outstation.....tak suka bila ada yang suka takut-takutkan aku supaya jangan pegi.......lagipun masa puasa aritu aku dah dapat excuse.....takkan kali ni nak tolak gak...nanti apa kata bos lak...macam aku lak yang bos, sesuka hati tak nak buat keje....

Takpe lah, yang penting aku kena hati-hati je la bila kat sana.....


Sebenarnya dah lama aku tak ke johor.....lebih kurang dah 8 tahun, lepas aku habis study dulu......rindu utm!! tapi rasanya tak lalu utm kot....huhu...

Excited!!!




Semoga aku selamat pergi dan selamat balik.....amin....
Adam, jangan nakal-nakal.....


P/s: Hari ni besday mak aku....selamat hari lahir ma!!! semoga ma panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu.....

4 org syg adam:

syawalsimpsons said...

selamat bekerja...hati2 tau

Chuu Muqhlis said...

chuu doakan akak selamat pergi dn pulang. hati2 ye :)

*chuu x pena smpai johor lg, kesian x TT__TT

~MommyAida~ said...

Take care Aanie..Semoga dipermudahkan perjalanan pergi dan balik ye..

Qhaifa Nur said...

adam..ingat pesan mama..jangan nakal-nakal tau...

hepi besday buat ma aanie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby