10 June 2010

3 months old......

Smlm mama cuti sb g cucuk Adam....ramai la org kt klinik ni...nyampah tul klinik kerajaan ni...nak g klinik panel,nama Adam x register lg kt panel perubatan...huh, asyik terlupa je nak bawak surat beranak Adam nak bg kt HQ....

Menunggu punya la lama...tp jmpe nurse (je) kejap je....pastu abah Adam bwk la g cucuk Adam....skali nurse tu tanya, mak dia xde ke?terpaksa la mama yg pegang....mama ni takut jarum...lgpn kesian klu dgr Adam nangis...kerek punye nurse...dah la x mesra alam lgsg....nasib baik Adam nangis kejap je sb terkejut....

Balik umah Adam dah start perangai dah....mula la buat ape pun xkena....bg susu nangis,nak tdokan xnak,letak dlm buai nangis...mgkn sb Adam dah ada rasa sakit tmpt cucuk kot...mama pun xtau nak wt ape...pastu mama teringat mama ada baca artikel pasal cmne nak handle baby yg lepas kena cucuk...dia kata kena peluk baby tu...buat mcm dia disayangi...jd mama peluk la Adam lama2...pastu bila dia dah ok,mama buai terus Adam lena...kesian syg mama ni...

0 org syg adam:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby