16 June 2010

Testing tudung syria baru...

Hahaha...aku nak gelak dulu la ngan tajuk entri ni....bukan apa,nak testing tudung pun nak letak dalam blog gak ke?hahaha...peduli la...blog aku...ada orang kesah ke?

Oklah,ni nak cite..alkisahnya semalam beli tudung dari member opis...namanya Mai si budak comel tu...dia ada bawak tudung syria yg tgh femes skrg ni la....try punye try, hatiku terpikat pada 1 tudung ni....nice la....so,aku cadang nak try beli la...

Sampai je umah semalam,terus try dengan baju2 yg ada dlm almari tu utk nak pakai g keje arini....heheh....maka hasilnya spt di bawah ini....
>

>

>





Ok tak?hmmm...actually hubby taktau pun aku beli tudung ni...pagi tadi ingat nak wat surprise la....ini dialognya ya...

Mrs A: Abg,cantik tak ayg? hehe....
Mr S : Nape ayg pakai tudung ni? (sambil menunjukkan reaksi semacam)
Mrs A: Kenapa? x lawa ke?
Mr S : Abg x berkenan ngan tudung leper cmni....x cantik...
Mrs A: Kalau abg dah ckp x lawa....org lain lg la ckp x lawa....(huhu...kesian sy kan?)


Tapi xpe la...utk sedapkan hati...sy nak upload gak gmbr ni....tgk la sampai muntah.....




Lagi...






Dan lagi....

0 org syg adam:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby