28 June 2010

Shopping lagi

Weekend lepas kami bertiga pegi shopping lagi....tapi takde la shopping sakan...sekadar beli keperluan yang dirasakan perlu je....

Hari Jumaat malam, kami pergi uptown Danau Kota (tempat ni biasa kitorang pegi kalau rasa nak keluar tengah2 malam je)...ni gambar Adam yang still tak tido lagi walaupun dah tengah malam....mata duk segar je lagi....gambar gelap skit..maklumla malam....(hehe..alasan sebab x pakai night mode....)



Antara barang2 yang sempat aku beli....



Busha legging untuk Adam....cute tau...



Stoking....murah je....3 pasang Rm10...



Yang ni untuk kete mama.....:)



Tapi sangat kecewa sebab x dapat beli 1 barang....wallet Guess...cantik sangat....harga pun ok la...sebabnya cik abang nak cepat...x sempat nak amik...sakit hati tau...1 hari x bercakap...rasakan....



Then,ahad lepas lak g shopping kat Mid Valley....sempat la grab sepasang baju Adam dan sepasang kasut untuk mama.....love it...

0 org syg adam:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby