24 June 2010

Medela Harmony

I've got it....hehe...entry lepas aku dah cite pasal pam ni dah habis stok kat Fabulous mom tu....then,blk umah je aku bagi la komen kat facebook dia bila stok baru akan sampai...luckily,ada sorang blogger tu nampak komen aku.Dia terus msg kat inbox aku n bgtau dia ada jual pam ni..n harga dia lebih murah dari pasaran.....aku?apalagi terus la order....sgt teruja...

Then,esoknya pegi Fabulous mom utk beli cooler bag...dan dan je....walaupun total kerugian banyak,tapi aku puas hati n gembira sebab semua ni aku buat utk anakkku yg terchenta....mama sanggup bergolok bergadai untuk Adam.....mama beli set mcm kat bawah ni...



Tadi first time pakai agak kekok sikit la sebab b4 this pakai Avent....nanti lama2 biasa la kot...tapi yang pasti aku suka pam ni....sangat senang digunakan....dan lebih kecik dari Avent punya....jadi lebih space untuk letak brg lain....

Cadangan awal nak pam 3x time keje...kul 9pg,12thgari dan 3ptg...harap dipermudahkan...sebelum ni aku pam 2x je...kadang2 skali je sebab xde masa....lagipun barang orang kan...segan gak nak pakai byk2 kali...sebab takut rosak,jenuh lak nak ganti tu...huhu...

Minggu depan la baru pulangkan kat kak ima..sebabnya botol pam tu aku dah pakai buat botol susu Adam kat umah babysitter....opppssss,sori ye kak ima....nanti weekend ni la beli baru..tunggu gaji...huhu,duit dah tinggal x sampai RM50 je sampai gaji....uuwaaaaa.....terseksanya hidup aku.....

0 org syg adam:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby