22 June 2010

Jalan-jalan

Hmm...memandangkan pam Avent yang dipinjam dari kak ima perlu dipulangkan sebabnya tak lama lagi dia pun nak pakai gak...dia skrg tgh mengandung 7 bln...jadi aku kena la beli yang lain....

Puas la meng'google'pam mana yang best...last2 hatiku terpikat pada pam medela harmony...manual je la...tu je yg mampu pun..huhu...nak beli spectra3 mahal sangat (xde la mahal sgt pun...tp sb dah sengkek...huhu)...lagipun surau kat opis aku ni xde plug,so manual aje lah jawabnya....



Lepas check harga kat internet,aku bercadang nak beli kat Fabulous mom...sebab harga dia lebih murah dr tmpt lain sebab skrg ni tengah promosi...ingat nak beli online je...tapi memandangkan umah kami dekat je dgn kedai dia,lebih baik pegi sana je...puas hati skit....mula2 ingat nak g Puchong outlet,tp kat ttdi outlet ada diskaun lg 20% sempena dia punye anniversary...

Jadi,dengan semangat berkobar-kobar sabtu lepas kami pegi la kat ttdi outlet...tapi sangat mengecewakan sebab stok dah habis...huhu,sangat sedih....dah rasa down dah nak shopping...tapi x lama,sb semangat shopping tu dtg balik bila tgk SALE!!!hehe...pompuan...pompuan....dengan duit yang diperuntukkan utk beli pam,aku telah menggunakan untuk beli baju (nursing top)ngan nursing bra...huhu....habis dekat RM100 gak la...huh...

Kat bawah ni rupa nursing top yang aku beli...baju ni untuk memudahkan penyusuan...sebab xperlu nak selak baju tinggi2 sangat sampai menampakkan perut yang cantik ni...memadai dengan menyelak kat bahagian tu je....hehe....



Lepas dah berhabis kat sana,kami pun singgah la OU jap...niat hati nak jalan2 je la...tapi 'terbeli' la selai baju Adam ngan kipas kecik utk Adam spt di bawah....





Ni pulak gambar Adam bersama kipas barunya...terpaksa beli kaler kuning ngan oren konon nak matching dgn stroller dia....



Di bawah ni gambar kami jalan-jalan kat OU....layan aje lah....






Lapar nih...


0 org syg adam:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby