02 September 2013

Meatball Abang Burn

Sambungan entri sebelum ni.....

Balik dari nilai 3 terus pegi makan kat bangi.....aku ngan hubby memang tak biasa area bangi ni.....main redah je la....aritu ada terbaca kat blog kat sg ramal ada jual sate willy.....so, try je la pegi sana walaupun baru je makan sate willy tu.....sekali sesat daa....hehe...

Bila sampai je kat sg ramal tu, sekali kedai sate willy tu tutup lak....frust betul....so, makan la meatball abang burn ni....


 RM9.90 untuk 10 biji....
rasa dia biasa je bagi aku...takde la sedap sangat.....
lagipun daging dia banyak urat.....seksa jugak la nak makan.....
aku boleh makan setakat 6 biji je.....itu pun paksa-rela.....
tak kena ngan selera aku...agaknya sebab pembawakan budak jugak la kot.....huhu....



adam langsung tak nak makan sebab dah jumpa mainan ni....
letak dia dalam tu....
RM5 sekali masuk.....
main la puas-puas.....


6 org syg adam:

syawalsimpsons said...

at least adam letak je dalam tu main puas2..sowang dier..tak ke tempat lain..kalo si syawal mmg nak la main..tp di jaknya sekali mak pak dier..alahai dah tak senang..sue tak penah makan lagi meatball ni..katanya sedap..tp tu la ikut tekak memasing kan...

Qhaifa Nur said...

nampak sedap aanie...
kalau banyak urat susah nak makan juga...
nasib baik adam tak bosan...main sampai puas yup..

Kakzakie said...

Yg lapar mama/papa Adam bukan Adam sebab itu Adam rela main sampai puas..

Aju Mohit said...

jangankan meat ball abg burn, meatball ikea pun aju tak brp nak lalu aanie, bila tgk semua duk makan tu yg teringin, tp xpelah dah rasa baru tau kan

wahh ada mainan, bebudak klu nmpk benda ni mmg tak nak makan jadinya ;)

Kakcik said...

Sana sini orang bercerita tentang meat ball abg burn - tapi kakcik belum pernah cuba rasa. :)

~MommyAida~ said...

Aqil pon pegi sini,memang nak pergi main kat situ..tapi kitorang tak bagi masuk..bila dah masuk,confirm xnak keluar punya..huhu..Nanti Aanie try rasa burger bakar pulak..sebab yang meat ball ni juz side dish dia je..eceh..promote plk..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby