19 September 2013

Sesekali makan sedap.....

Seronok bila sesekali dapat makan benda yang kita suka......bahagia rasanya....:) Malam tadi hubby tanya nak makan apa....aku lak tengahari tak makan nasi....makan keropok je sebab tak lalu....bila dah petang tu for sure la lapar.....

Mula la fikir nak makan itu ini....hehe....nak makan nasi la, mekdi la, pizza la.....last-last hubby offer nak makan ikan siakap.....perghhh, meleleh terus ^_^.....


yummy!!! ikan siakap 3 rasa.....
hubby jenis tak makan siakap stim.....katanya nanti bau ikan....
redha je la....janji siakap....kehkeh....
heaven okeh....
siap mintak nasi tambah....dah lama kot tak mintak nasi tambah....(baby la ni.....kekeke)

Sekali sekala makan-makan macam ni seronok la.....
Tq abang....:)
Nanti kita makan lagi ye.....^_^




8 org syg adam:

Kakzakie said...

Aanie macam kakak kalau preggy kuat makan tapi tak apa janji tak mengidam nak itu-ini kan...

Harap sihatlah aanie dan baby juga. Mana Adam tak tunjuk pulak:)

Qhaifa Nur said...

kalau makan kat luar siakap ni mesti order, sedap anie...

syawalsimpsons said...

sedapnya...

~MommyAqilMedina~ said...

hehe..memang selera bertambah kan Aanie bila pregnant..sangat..macam2 nak rasa..heheh..argh rindu time preggy..hihih

Aju Mohit said...

hehehe baby teringinlah tu ye aanie, mmg seronok pregnant, nak makan apa semua bleh dapat hehehe

eB said...

baoer bln dh?
hepi wiken dear :)

Aya Zuki said...

numnyummm sedapnyaaa

Sherwieyna Muzzawer said...

sedapnyaaaaaaa!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby