05 September 2013

Singgah JPO

Masa otw balik kl, aku singgah JPO jap....saje la, dah alang-alang lalu kan....lagipun tak penah sampai JPO lagi.....bos pun ok je.....

Aku dah aim nak cari handbag.....:)


wahhh, seronok...seronok.....
tengok signboard pun dah happy......hehe.....
tak susah pun nak menggembirakan hati aku....haha....





Mula-mula jumpa butik coach.....bila nak masuk kena beratur dulu la pulak.....padahal orang tak ramai pun dalam tu....aku dan kawan-kawan aku beratur je la sebab depan kitorang ada sorang je yang tengah queue.......sekali bos aku jeling semacam je....agaknya dia cakap, 

"eleh, ada hati nak masuk coach"....

tapi memang betul pun....sebab masa kitorang beratur tu dia tanya, 

"korang nak beli ke? kalau tak nak beli baik g jalan kedai lain dulu....buang masa je beratur kat sini" 

Menyirap giler aku rasa time tu.....memang la aku tak mampu nak beli....tapi dah alang-alang sampai, aku nak la tengok-tengok......sebab kat sini macam tak malu sangat nak masuk...kalo kat kl tu memang aku tak jejak la......

Lagipun, kalau aku nak beli pun, takkan aku nak terussss beli? kena jugak survey dulu....benda bukan murah standard pasar malam.....ni main ratur-ratus, ribu-ribu.....huh.....emo betul aku......rasa macam nak sembur kat situ jugak.....gerammm........ -sori terpaksa luah kat sini....

Last-last memang aku takde mood nak shopping......kawan-kawan aku je yang shopping......takpe lah, next time datang ngan hubby......tunggu hubby dapat bonus ke.....hehe.....



4 org syg adam:

Qhaifa Nur said...

survey dulu baik..sebelum kita beli kan...

~MommyAida~ said...

hehe..dulu ms mula-mula aida pg tak payah beratur pon tau kalau nak masuk..sekarang je gedix sket coach tu..huhuhu..tapi memang aida tak mampu la nak beli kan..wrislet pon dah RM800..huhuhu

Kakzakie said...

Kenapa tak inform kakak? Aanie tahu tak JPO tu belakang rumah kakak aje tau:)

Tak apa lain kali dah boleh beli (year end) biasa murah sikit aanie..

Aju Mohit said...

tak agak2 nak cakap tu kan, biaq pi lah aanie, tak
minta duit dia pun kan hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby