06 December 2013

36 weeks....check up @ KPJ Selangor

Akhirnya aku dah buat keputusan untuk bersalin kat KPJ Selangor.....sebelum ni ingat nak bersalin kat KPMC Puchong je sebab dekat dengan rumah.....tapi satu-satunya doktor perempuan islam yang ada kat situ iaitu Dr Haslinda bercuti lak time aku EDD nanti...cuti 2 minggu lak tu....maka, terpaksa la tukar hospital lain....

Kat Kpj ni pun ada sorang je doktor perempuan islam iaitu Dr Siti....harap-harap la dia ada time aku bersalin nanti...dan yang penting aku sempat check up dengan dia 2 kali.....sebabnya syarat nak bersalin kat kpj ni kena check up at least 2 kali kat situ....hari ni baru first check up....

Sekarang ni aku dah 36 minggu....tak lama lagi dah.....berdebar-debarnya.....semoga Allah mempermudahkan semuanya.....


Sebelum ni arwah abah yang sediakan air selusuh untuk aku.....sekarang ni abah dah takde.....takde sape yang nak buatkan.....abah....:(



6 org syg adam:

syawalsimpsons said...

moga2 semua selamat kan...aanie nak tegok peyot cumill annie ni

Qhaifa Nur said...

lega dah tahu nak bersalin kat mana...dan dah tak lama lagi tuh...moga dipermudahkan segalanya...sure adam tak sabar nak beradik ni aanie...

Kakzakie said...

Insya-allah dulu masa Adam mudah yg ini pun sama aanie. Buat sendiri baca sendiri pun boleh. Minta tolong papa Adam buat pun boleh aanie..

Fiza Rahman said...

Good luck. Smoga dipermudahkan olehNYA.

~MommyAqilMedina~ said...

Ouh yeke Dr Haslinda cuti?hurm kalau tak boleh bersalin kat situ je kan..hihihi..btw Aanie duduk kat puchong ke?area mana?bila due nanti?

Aju Mohit said...

aanie kejapnya dh 36 minggu, moga aanie dipermudahkan utk bersalin, jgn lupa bykkan selawat dan berdoa moga dilancarkan segalanya. Amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby