21 December 2013

38 weeks+ | Dah keluar tanda nak bersalin....

Pagi tadi dah keluar tanda (darah)...
Pegi check kat hospital, doktor kata dah bukak 2cm..tapi contraction tak kuat lagi..
Aku pun takde rasa sakit sangat lagi....
Doktor tanya nak admit ke tak....
Aku cakap nak balik dulu...
So..doktor bagi balik dulu dan kalau rasa contraction makin kuat dalam 10 minit sekali baru datang balik.....
Sekarang ni asyik tengok jam je la...

Kawan2...doakan saya ye....semoga dipermudahkan semuanya.....

4 org syg adam:

Ann Ishak said...

semoga selamat ibu dan anak, insyaAllah

Kyla Pearlisha said...

Semoga selamat ye sis :)

Aju Mohit said...

aanie aju doakan semoga selamat semuanya, banyakkan doa tau!! insha allah aanie boleh!! cant wait to see ur baby gurl!!!

syawalsimpsons said...

moga semua di permudahkan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby