13 December 2013

Barut dan bedung bayi bercorak yang comel

Sekarang ni barut dan bedung baby dah ada macam-macam corak dan warna.....cantik-cantik belaka....tak macam dulu....putihhhh aje la....putih pun ok je...suci murni gitu.....

Tapi biasa la, aku ni mudah terpengaruh.....nampak macam comel je...macam cantik je mesti nak beli....so, aritu terbeli la barut baby yang bercorak yang comel-comel.....


comel-comel kan...??
very the gegurl punye corak.....
 aku beli 5 yang bertali dan 1 yang berzap....
sebenarnya aku suka yang bertali....tapi saje je la beli yang berzap...standby....

semalam baru lepas mendobi barut-barut adam yang dulu.....
yang kaler putih la....
risau bila tengok barut-barut dia dah kekuningan.....
ingatkan dah takleh pakai dah....
rupa-rupanya bila dah cuci terus hilang yang kuning-kuning tu....lega....



yang ni lak bedung baby.....
aku tempah dengan kawan ofis aku....
comelnya.....comelnya..... *over kan?? haha....


12 org syg adam:

Ibu Dhia Danial said...

mmg comel kak.. ada rezeki pregnant anak ke-3 esok saya pun nak beli bedung n barut bercorak mcm ni.. comel betul..

syawalsimpsons said...

comey la warna warni

Qhaifa Nur said...

sekarang barut/bedung dah diperbaharui aanie...cantiknya

Siti Asiah said...

cantiknye bedung tu tp bab barut tu Asiah lbih sk yg wrne ptih...mst xsabar dh aanie nk tunggu bb kuar...;)

Kakzakie said...

Senang sekarang kan. Cantik-cantik lagi. Kakak dulu semua jahit sendiri aanie...

Kalau kakak dulu buat memang semua bertali tak adalah yg lekat-lekat macam sekarang - jahit sendiri mana pandai jenis lekat-lekat:)

Kniedaz said...

Alololo..comelnya bedung tu..colourful sungguh...

shark said...

kalau aku prefer yang pelekat..malas heh aku nak ikat2 ;p
aku kan malas :P

Aju Mohit said...

alahai comelnya bedung ngan barut baby ni, mesti tak sabar nak pakaikan kat baby kan ;)

d_LA said...

pheewittttt!!!
aanie!!! nok barut mickey^^

p/s: mu x rindu aku ke?kah3..

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh semuanya kalerful dan meriah sangat!cantik..haih..aida plak tak sabar nak tgk Baby Aanie..hihihi

aanie said...

dila: aaah mu ni dila...mane mu menghilang setelah sekian lama tidak berblog?? blogku sepi tanpa mu....haha...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak, comelnya! murah tak beli dengan kawan awak? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby