17 December 2013

38 Weeks....

Minggu ni aku dah masuk 38 weeks.....kalau ikutkan edd yang doktor bagi ada lagi 2 minggu lagi.....cepat betul masa berlalu.....

Kat ofis aku ni ramai betul yang pregnant tahun ni.....unit aku je ada 4 orang.....2 orang dah selamat bersalin dah....lepas ni turn aku lak....huhu...takotnya....


khas buat sue yang nak tengok sangat perut aku....hehe....
ni time 8 bulan ye....
bukan tak nak letak gambar pregnant, tapi takde.....
entah la...rasa macam tak minat nak bergambar....
sebab nampak berisi sangat!! tengok la muka pun tembam semacam je......
walaupun sebelum ni memang berisi pun kan...haha....

Berisi tak berisi sampai patah la katil......
Tak pasal-pasal dapat katil baru.....kehkeh....



P/s: Pagi ni ada check up kat kkia....

10 org syg adam:

Sherwieyna Muzzawer said...

salam. lama betul tak singgah sini. terkejut juga tengok awak dah 38 weeks! apapun semoga semuanya dipermudahkan. tak sabar nak tengok baby..huhuh

Ibu Dhia Danial said...

tembam bersebab takpe kak.. hehehe

Zana Nordin said...

38 weekss
tak lama dah tu...
moga dipermudahkan yerk mummy...

Siti Asiah said...

xlama dah tu...:)

syawalsimpsons said...

patah katil..kikikkikik..ok la kan dapat katil baru kan...suek2..nampak cumill je pregnant ni...insyalah gurl kan...nampak muka mama dier ni cumill je

Cute Mum said...

A'ahlah.. nampak tembam.. takpe.. pasnie dalam pantang pasti kembali slim..
cepat je dah 38weeks kan.. uyun dulu sampai 41 week tau menunggu Sara...

Aju Mohit said...

alahai seri ibu hamil terpancar di cermin tu hehehe, aanie, take care ye

~MommyAqilMedina~ said...

Muka Aanie tak nampak tembam pon la..cuma baby bump dah membesar dengan jayanya..nampak macam gigirl..wahh bestnyaa..hihihi

Kakzakie said...

Kalau dah 38 weeks tu kira anytime boleh deliver ni aanie. Dah kata pregnant kalau tak naik badan tu mustahillah. Tak banyak sikit pun mesti naik juga...

imm said...

salam kenal ye..
semoga dipermudahkan oleh Allah mase bersalin nnt.
saye follow blog ni ye..sudi2 lah jenguk blog saye jugak..terima kasih :)
http://cikanem.blogspot.com/2013/12/hadiah-semua-orang-nak.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby