30 July 2013

Shopping bag raya......

Jumaat lepas hubby dapat call kena pegi site kat area putrajaya....time tu kami tengah bersiap-siap nak ke pasar ramadhan.....so, hubby ajak la aku ikut sekali sebab site tu kat area alamanda......boleh la aku cuci mata sementara dia pegi setel keje dia.....

Jadi, malam tu kami berbuka kat alamanda je......tapi alahai ramainya orang kat sana.....meja memang penuh la....huhuhu.....


so, kami lepak kat air pancut ni je la sebab adam nak tengok air sangat.....



 adam nampak kapal terbang lalu.....
"mama, tengok ni.....apa tu?"



juadah berbuka kami pada malam itu.....huwaaaa!!!!
teh ais, teh tarik, air mineral.....



 adam berbuka ngan air mineral je.......hehe.....


Sementara tunggu meja kosong, cepat-cepat pegi surau sebab takut nanti ramai orang.....tapi rupanya dah ramai dah orang kat surau......amik wudhuk siap beratur panjang lagi....

Dah lepas solat baru pegi makan.....huh, nikmat betul makan....hahaha.....tapi hubby tak sempat makan pun sebab terus pegi site....kesian dia....

Sementara tunggu hubby siap keje, jalan-jalan dalam alamanda.....teman adam main mainan la.....naik turun eskalator la.....haha...perabih masa betul....

Masa jenjalan tu nampak butik Guess.......menggamit-gamit je suruh aku masuk.....belek-belek wallet dia berkenan lak.....lagipun dah lama aim nak beli wallet guess.....dapat lak less 15%...hmm, ok la tu.....boleh buat raya....kehkehkeh......


gembira tau tak???
 hahaha.....



P/s: Baju raya tak beli lagi.....nak raya ke tak ni???


10 org syg adam:

syawalsimpsons said...

ala datang sini tak roger ngan sue..kalo tak dah langkah kanan ajak berbuka kat umah..alamanda tu tak jauh pon ngan umah..sekangkang kera jee

aanie said...

la, dekat je ke? ala, tak terfikir lak nak roger member....hehe....:)

JaSSNaNi said...

wow.. best la bila asben dah ajak kan.. soh cuci mata tu.. siap dapat dompet cantek.. :) akak pun lom beli apa lagi.. weekend ni baru nak terjah..

Kakzakie said...

Yg nak beraya kan tuan badan bukan baju apa susah aanie hihi... pakai aje baju yg org kampung tak pernah nampak siapa tahu?

Aju Mohit said...

hihi syioknya dapat purse raya, aikss mama tak shopping lagi? syioknya pregnant ;) tetiba hihi

Qhaifa Nur said...

bestnya shopping, mana2 mall sure ramai..
cantiknya wallet dia...

Ujie said...

alamanda tu mmg sesak esp. time dah gaji. mknn kat Rasa pun mahal.

dah ada wallet raya, takde baju raya pun takpe..hehe

shark said...

wow beraya dengan guess u loss hehe..
:)

Masya said...

cantiknya wallet guess tahan lasakkan.. tp x dapat beli yg ni.. swiss polo pun polo lah huhuhuhu....

Alin Marlini said...

sweet sangat wallet tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby