06 July 2010

Hasil tangkapan di OU

Masa lunch hari Jumaat lepas,mama kuar gi OU dgn Mai n Fatimah memandangkan waktu lunch hari Jumaat panjang....kitorang makan kat Nando's....hehe,abang jgn jeles ek...hehe...xbgtau abg pun....sori...

Habis makan,on de way nak g kat kete,lalu la kedai Mom's care....apa lagi,masuk la...nak2 lagi ternampak botol Avent tersusun cantik je memanggil2 nama mama....kebetulan mama kena pulangkan pam Avent tu kat Kak Ima hari ni...tapi masalahnya botol susunya mama dah bagi Adam pakai kat nursery....siap BS tulis nama Adam ngan marker lagi....waaaa....terpaksa la ganti yang baru...

Tengok harga dia ok la....mama beli yang set ada 3 botol....



Pastu,terbeli lak sepasang baju jalan untuk Adam...memandangkan Adam xde lagi baju jalan....yang ada pun x sesuai sangat la...duk umah boleh la....hehe,alasan...



Huh,kalau shopping barang Adam,memang rambang mata...rasa macam semua benda la nak beli...tu nasib baik anak laki...kalau anak pompuan,borong 1 kedai kot....hehe....

0 org syg adam:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby