20 July 2010

Perlu ke update status setiap hari??

Pagi tadi on de way g keje dengar radio H**fm....diorg discuss la topik pasal perlu ke update status kat Facebook setiap hari? Sebabnya macam2 status diorang letak...termasuk la hal-hal opis maki-maki bos kat status, hal rumahtangga buka pekung sendiri, dan macam2 lagi la....yang paling menarik ada 1 company tu diwajibkan ada facebook sebabnya bos diorang suka bagi arahan keje kat facebook je...biar betik.....huhu....

Ni lak pendapat aku...mak x kesah.....hehe....sukati diorg la nak update status setiap hari pun....dah diorang punye wall...lagipun kalau xde status terbaru, bosan gak tengok wall yang sama je.......boleh gak nak busybody hal-hal diorg...kekeke....tapi ada gak yang jadi friend aku tapi status dia hide kan utk pandangan aku.....xtau apa motifnya......xbaik tau...perlu x aku buat mcm tu kat dia gak?hikhik...

Kalau blog lak aku kagum dgn org yg boleh post entry setiap hari...banyak betul cite ko nyah.....memang jenis pandai menulis la.....aku rasa la mesti masa sekolah dulu karangan BM diorang panjang berjela-jela...ada je idea diorang....

Aku ni dulu x suka buat karangan....nak dapat 80 patah perkataan pun payah....sengal tul....cmne la org blh terima aku jadi cikgu ganti BM...kekeke.....

Walaupun xpandai menulis, tapi gatal gak tangan nak ada blog....hehehe....dah la xde org follow...huhu....eh eh ni ada kaitan ke dgn entry?

2 org syg adam:

MyeAqma said...

eh? sy f0ll0w akak la kak.. hiks!

aanie said...

hehehe...mai sorg je yg follow...huhu..kesian....:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby