07 July 2010

Sogo sale

Wahhh....entri aku semua pasal shopping je....hehe.....

Sabtu lepas gi Sogo ngan pasar malam Jln TAR.....
Dah lama gilerr rasanya x g Sogo....Lepas bersalin dlm 4 bln jgk la kot...
Sebab rasa mcm susah je nak bawak baby g pasar malam....
Ari tu pun berpeluh2 dia....kesian baby...
Kalau x, tiap2 minggu mesti kat sini la tempat yg selalu dikunjungi (dr zaman couple)....
Padahal xde benda pun nak beli.....hehe....
Saje je menghabiskan duit parking.....(bknnya murah parking sogo tu...haishhh)...

Kebetulan Sogo tengah sale baju baby (smpi sana buat2 terkejut ada sale....padahal dah google dah...hehe)
Rambang mata je tgk baju banyak2 tu.....gerrrammmm....
Sempat rembat 2 pasang baju ngn 3 pasang stoking je.....sebab x cukup duit....huhu...

Brand yang sale Baby Kiko, Anakku, Pureen dll......x ingat....hahaha...



0 org syg adam:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby