05 August 2010

Dah gian.....

Sejak dua menjak ni aku dah gian bershopping online lak....rasa seronok lak...
Sebelum ni selagi x tengok n pegang barang tu, memang x puas hati....kalau boleh nak gak pegang barang tu baru blh beli....
Tapi sekarang ni, asal cantik dan berkenan di hati je terus order....haishhh....tau2 je esoknya brg dah sampai....senang gileerrr....


Kebanyakan aku shopping online baju2 baby je...sebab senang nak tau ukuran dia....
Kalau baju untuk aku, x berani nak beli....sb takut x muat...hahaha....
Tapi try gak usha2 tudung...pun x berani nak beli...sb takut x sesuai.....cerewet lak....kekeke...

Ni baju yg baru beli utk Adam...tunjuk parcel sbg bukti beli online...hehe....


Dah lama cari yg mcm ni.....baru jumpa....brand Oshkosh....



Baju2 ni dah 2 minggu beli....tapi x pakai lg....
sayang lak rasanya...hehe..kalau syg wtpe beli??
Motif baju i love mum lebih dari i love dad? supaya Adam syg mama lebih.....hahahaha.....peace...

2 org syg adam:

CuppyCakeMommy said...

wakakaak...beli shirt sama sampai 2 helai..motif??heheh..tapi mmg best kan shopping online

aanie said...

hehe...tu la pasal...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby