04 August 2010

Jatuh Cinta Dgn Kryolan

Dari minggu lepas lagi beli...tapi sekarang baru ada feel nak story..
Aku baru je kenal dgn mekap ni...tgh dok godek2 fb, terjumpa la dgn agen yg jual alat mekap ni...

Mula2 tgk x berminat sebab foundation yg dia jual jenis stick...aku rasanya x sesuai pakai yg jenis stick...takut nanti kulit jadi kering...sb dulu penah pakai foundation Maybelline yg jenis stick...tp kulit jd kering dan menggelupas....sgt x cantik....huhu...pas tu tukar pakai Clinique lak sampai la skrg....lagipun mmg aku tgh pakai Clinique punya skincare pun...tapi ni rasa mcm nak tukar selera lak...

Godek punya godek....baca komen org yg penah pakai....dicampur dgn dia punya ayat power....last2 tergoda gak...mana taknya, dia ckp kalau pakai ni pori2 yang terbuka akan tertutup, semua bekas jerawat sebesar kawah pun blh di cover...hasilnya kulit akan jd gebusss....sapa x tergoda dik nun....nak2 lagi tgk kt fb dia permintaan mmg byk....sampaikan berebut2 org order...maknanya terbukti berkesan la tu...hehe...aku ke yg terpengaruh??

Sekarang ni dia tgh promosi, so dpt la murah skit...so, xnak lepaskan peluang ni aku pun order la gak...hiks...esoknya barang yg diorder sampai....x sabar je nak try...betul ke kulit jd gebu? hahaha....


Kasi tunjuk skit dia punya parcel



Ni set yg aku beli...stick foundation dgn loose powder




Balik je umah terus mandi dan dgn x sabarnya terus try main mekap2....haha..sungguh x menyempat...first time pakai terus jatuh cinta...mmg betul la kulit jadi flawless...haha..perasan....*wink*

3 org syg adam:

MyeAqma said...

bape hrga kak?
ouh ni la yg sy dgr bising2 aritu tu ek?
jeles!
sy pon dh lame nk tp mls nk order.. nnti la..

aanie said...

Set ni harga dia Rm190...skrg ada promosi...kalau x, mahal skit la..
try la...klu mai pakai, lg la cntk sb kulit mai mmg xde mslh....

♥ Elin ♥ said...

hi :)

blh bagi link nak order online

email : vanilla.cheze@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby