30 August 2010

Parenthood Expo 2010 @ Mid Valley - Bhgn 1

 Dah seminggu perap entri ni....sebabnya xde gmbr...ingat nak tepek gmbr, tapi malas nak transfer....kabel pun xtau letak mane.....hmmm...layan je la cite yg dah hampir basi ni....


Yeay!!!!Akhirnya dapat gak kuar jalan2....sebenarnya dah lama aku x g jln2 a.k.a shopping.....dlm sebulan gak la....1st week, aku baru lepas operation.....2nd week lak adam demam.....3rd week aku lak yg demam....minggu lepas puasa lak (konon alasan xleh kuar sebab puasa)....semuanya time weekend....huhu....

Semalam kami tiga beranak g Mid Valley.....ada Parenthood Expo....nasib baik ada alasan yg kukuh gak la utk keluar (walaupun dah kering sb hujung bulan, blm gaji lg...uwaaa).....seronok sangat sebab 1st time g expo ni....masa diorg buat bulan 5 aritu tak dapat g sebab tengah pantang lg....ni kena time bln pose pun bantai je lah....

Kitorang  keluar lepas asar sebab bajet nak bukak puasa kat sana.....tapi punya la seronok duk dalam tu sampai terlupa nak g berbuka....dah pukul 7 baru nak terhegeh2 g cari kedai nak makan....ha, hambik ko....semua meja full....dari food court tgkt atas tu sampai la ke kedai2 makan kat tgkt bawah tu.....

Sampaikan dah nak dekat bukak puasa baru aku terjumpa ada meja kosong.....nikmatnya dapat duduk setelah lama mencari....tapi masalahnya aku pelik gak nape waiter tu x dtg bawak menu....xnampak ke aku baru duduk ni? Ku pandang kiri, ku pandang kanan baru aku terperasan rupanya aku duduk kat kedai nyonya kopitiam yg semuanya org cina yg dtg makan...x pasti halal ke x...actually aku nak makan kat kedai sebelah tapi sebab meja dia letak sebelah2 je, tu yg aku terus duduk je.....terus terbangun dgn sepantas kilat....silap kedai daa.....huhu....

Pastu kitorang g la jalan2 lagi usha meja.....tapi, peluang nak dapat meja kosong time2 dah nak berbuka tu amatlah tipis....even kalau jumpa meja kosong kat kedai yg kita x penah makan pun rasanya kita akan masuk gak....hmmm....last2, sampai berbuka kitorang x dapat tempat makan.....terpaksa la berbuka dgn air je dulu....sampai semua org dah habis makan...huhu..sedih....

To be continue.....

P/S:  Gambar2 akan ditepek di lain entri la......

0 org syg adam:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby