24 August 2010

Pon...pon....posmen datang......



Haaah nampak parcel kat atas tu? tu maknanya angin bershopping online datang lagi......tapi biasa la, yang jadi mangsa rembatan aku ialah barang2 baby la.....
Barang2 ni aku beli kat satu kedai online ni....xperlu la bagitau kedai mana.....nanti org kata tutup periuk nasi org lak...tp yg pasti lepas ni aku xnak dah beli dgn dia...sebabnya servis sangat slow.....nak balas sms pun lambat.....macam xnak meniaga jerr.... lagi satu dlm dia punya T&C cakap kalau buat bayaran sebelum pukul 1ptg, barang akan dipos pada hari yg sama....tapi hampeh......

Ari tu aku bayar ari rabu sebelum kul 1.....so aku bajet dia pos ari yg sama la....so, kebiasaannya esok barang dah blh sampai....
Sekali aku cek brg blm sampai lg....so, aku sms la dia tanya brg dah pos ke belum....boleh lak dia cakap esok baru nak pos....esoknya kan Jumaat....maknanya aku hanya blh dpt brg aku minggu depan la.....siyut je.....huhu....

Ok la....tutup citer tu...

Ni barang yg mama beli utk adam......

Rompers Baby Gap.....kena tunggu adam besar skit baru blh pakai sb beli yg terlebih saiz daa....

Socks.....pun besar gaks......huhuhu.....


Legging....haah hambek ko beli sampai 4 lai.....hehe.....suka tgk adam pakai sebab nampak cute je macam mama dia...hehe.. 

Saje letak gambar baby yg hepi sb dpt byk baju...opppsss seluar......kekeke...

7 org syg adam:

d_LA said...

lawa nye legging..bile la nak de anak ni??eh, hubby pom xtaw katne..muahaha

aanie said...

muahaha....klu xde anak lg, blh bg kat adam je.....muahaha.....

MyeAqma said...

heheheh sy beli kt alamanda je busha tu untuk anak buah sy..
pastu abg ipar sy tgk comelje dia p0n gi beli lagi 1...

aanie said...

tu la malas nak beli kat kedai sebab mahal...klu beli online ni kadang2 leh dpt murah.....

eynda said...

Syoknya shopping online kan...sejak pindah tak pernah shopping online lagi...bila nak start balik hobi lama ni :-p

aanie said...

tu la pasal....mmg syok....blh kering duit kt bank 2 smpi dah xleh nak transfer dah...hehe....

Lulu caldina said...

kena letak nama site tu so leh org berhati2..bisnes kenalah jujur..*emo..ngee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby