25 August 2010

GA datang lagi....


Cantik kan apron ni?
Sapa nak angkat tangan tinggi2.....kekeke.....
Ada 10 apron set ( yellow ) untuk dimenangi....

Contest ni anjuran Kelly's Life.....

Tarikh tutup contest ni pada hari ni.....25 Ogos 2010......sempat lagi kot....heheh....

Syarat2 nya mudah sahaja : -
 Buat N3 mengenai GA ni kat blog masing2
Link kan blog Kelly's Life
Letak komen kat N3 ni
Mestilah follower kat blog Kelly's Life
Terbuka kepada semua follower Kelly's Life kat Malaysia je 


Saya nak hadiah ni sebab:
  1. Sebagai pendorong saya utk rajin masak.....sebab sy ni malas masak.....sian suami sy....tp bulan pose ni sy amat rajin ke dapur....hehe..
  2. Apron sy yg skrg ni dah koyak.....ye la, beli yg murah je....yg plastik....huhu....

    Harap2 dapat la apron ni.....boleh la sy tunjuk rajin skit depan suami...hehe....

    0 org syg adam:

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Mama & Abah

    Adam Hakeem

    Our Baby