31 August 2010

Senyuman Manis Si Comel Giveaway

Jom join contest ni lak....



Contest ni adalah sempena Hari Ulangtahun Kelahiran permata hati penganjur contest iaitu Nik Irfan Zarith yang ke dua pada 20hb Ogos ini... 

Syarat2 contest ni boleh baca kat SINI..... 

Ni gambar si comel saya dengan senyuman yg paling manis......

Nama: Adam Hakeem
Umur: 6 bulan
Status: Anak Sendiri
Nama Pengirim: Aanie @ Mama Adam

Gambar ni diambil time kitorang nak kuar g shopping raya....kiranya hot from oven lg la ni.....tengok macam adam happy je, terus mama snap gmbr.....bukan senang adam nak senyum dlm gmbr....time dia main2....gelak2....nak la amik gmbr.....tapi bila nak amik gmbr je, terus dia diam....geram gak....hehe....ni antara gmbr yg sempat diambil time dia senyum la....

Nak tau hadiahnya?? Pemenang-pemenang berhak memilih apa saja hadiah yang mereka ingini (Dah tentu yang dijual di dalam blog penganjur yer!!) termasuk la jika mereka inginkan 1pack busha lengging yg mengandungi 18pcs lengging......menarik kan?????

2 org syg adam:

MamaZarith said...

Salam..
TQ for joining this contest.. tp x cukup syarat la mama adam.. sila refer item 4 dlm syarat2 penyertaan yer

MamaZarith said...

ok.. review done.. gudluck ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby