01 October 2010

Cerita raya yg hampir basi

Raya dah nak habis kot.....
Baru tergedik2 nak upload gambar raya.....
Marah incik suami k.......
Tunggu dia la kecikkan gambar......berzaman.....

Nak cite pasal raya pun dah xde mood.....
Maka, layan gambar je lah.....


Ni masa otw nak balik kampung.....tengah jammed gilerssss ni.....
bertolak dr pagi2, dekat berbuka baru sampai......sakit hati....
boring sgt, snap gambar je lah....



 Tengah bersiap nak beraya...

Tahun ni first time kami raya bertiga....

Ni gambar adam lepas raya......botak sudah.....





2 org syg adam:

Sophie Al-yahya said...

MasyaAllah..ni bukan comel ni anak akak.ni hensem ni.kecik2 lagi dah hensem..

kak,mcm mana nak dpt anak macam ni? (^_^)ada doa apa2 ke?hehe..

aanie said...

Alhamdulillah...
hehe...tenkiu2...malu lak...
xde petua apa pun....cuma masa preggy dulu akak amalkan baca al-Quran byk2 especially Surah Yusuf...hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby