14 October 2010

Fesyen terkini

Korang penah tengok tak fesyen nih??

Skirt + telekung......
Aku dapat gambar ni dari emel forward.....
Aku pun taktau la nak kategorikan baju ni dlm kategori mana....
Kat atas skirt, bawah kain telekung....:D
Mungkin ni fesyen terbaru di pasaran kot....
Kalau sape2 nak tiru, silakan la....
Aku kalau org bagi free pun x sampai hati kot nak pakai....huhu.....

11 org syg adam:

Myra Jay said...

Hehe, tula mcm2 fesyen skrg kan?Yg kita xterpikir depa buat..

sharifuddin N shakina said...

betul ke ni? kain telekung suci murni nak bawak jalan memang tak la kan..

latest entry kina: Siapa nak kurus?

iDa said...

hhuhuhu...aneh fesyen 2....adoiii..ade gak owg terpikir nk pkai cm 2 kn...huhuhuhuhuhuhu

εïз mummyHaza εïз said...

hehehe... x yah pakai innerla klu c'gitu ekk..

kmieja said...

hehehhe mcm2 feshennya.....tak yah pakai tdglah camtu....

aanie said...

hehehe..pelik2 kan??

muffins Jue said...

mcm xhengin je..usah kan nk pkai, nk nengok pn dh xlalu..
betoi ka idak bdk tu..huhu

Tomato Gurl's Life said...

peliknya..sama cam xpakai2 pe2 je..hoho..

Elyn said...

opss pesen apakah ini??

aanie said...

korang: tu la...boleh lak dia pakai cmtu g jln2....mmg kelakar....

budak_nakal said...

haha..pakaian yg pelik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby