21 October 2010

J Card Day @ Mid Valley

Aci tak kalau amik cuti semata-mata sebab nak g j card??? aci la!!!! aci tak aci, aku dah pun amik cuti utk j card.....hahahaha.....
J card ni start semalam n arini......sempat lagi kalau sape2 nak g arini.....
Aku dah g dah semalam....aku g dah tengahari.....

Lepas anta adam kat nursery, aku n hubby terus g mid valley.....
Wahh...sanggup tinggal adam kat nursery.....hehe...
Bukan ape...kesian kat adam g kat tempat sesak2 cmtu...
Sampai je kat sana..mak aii...jammed giler....
Nak masuk parking pun susah...mcm kite g time weekend....
Ye la, sape suruh g time lunch hour...hahaha...padan muka aku....

Sale kat sana ok la.....banyak gak yg murah2....
Aku beli baju selai je, baju adam 2 helai.....
Ekceli tujuan utama aku g sana nak beli Clinique je....
Sebab stok facial foam n moisturizer dah habis.....
Ingat nak tambah 1 barang lagi utk cukupkan RM350 (utk dapat freegift).....tapi rasa mcm malas lak....nanti2 la beli.....(kena ukur poket la...belum gaji lagi....uwaaa....)

Biasanya kalau aku beli Clinique, mesti akan beli byk2 sebab nak dpt freegift.....:p
Padahal dah berlambak dah aku punye freegift....penuh 1 beg mekap dgn freegift je....hahahaha.....
Dulu kalau nak dpt freegift, kena beli RM 270, pastu naik RM 310, RM 330....skrg RM350 lak.....huh....

Nak story skit pasal Clinique....
 Aku start pakai Clinique masa aku final year kat UTM dulu....tahun 2004....
Lama gak la kan....tambah tolak kira2 6 tahun gak la ek.....
Dulu muka aku banyak sangat jerawat2 manja.....
Macam2 la produk aku tepek kat muka ni...
Tapi semuanya x berapa nak sesuai....
Then, ada sorang membe aku recommend Clinique......
So, aku pun try la.....
Beberapa bulan awal tu x nampak kesan sangat....hampir2 frust gak....
Tapi lama-lama....ada orang tegur cakap muka aku dah elok.....ekceli aku tak perasan pun...kekeke.... 
Pas tu continue la pakai Clinique sampai sekarang.....x mo tukar2 dah.....

Cukup menggoda tak??
 
P/S: Rasa ralat je sebab Rm12 je lagi utk dpt 3 voucher jusco free....geram ngn incik suami nak balik cepat sangat....menci menci menci.....
 

7 org syg adam:

Elyn said...

wah JJ ade sales ek?? ayok camne leh tak tau ni??

Alida Ali said...

Ada jcard ke hari ni..awat kami tak tahu...tp poket tgh kering pun nak g tak best gak hehe...

aanie said...

ha'ah, semalam n arini....sy tau pun sb clinique yg sms....hehe...

d_LA said...

x aci !!!!!!!! haha..tulonnnn..aku ngantok ni :(

aanie said...

dyla: jom pekena nescafe dlu....

Tomato Gurl's Life said...

ramai yg sgup cuti semata2 j card..hak3...

akak..clinique mmg tip top..tp mahal tue..xmampu..

aanie said...

haha..mmg pun...j card punye psl...

haha..akak pun xde la mampu sgt pun...sebab nak continue pakai je...lgpun brg dia blh tahan lama....1 botol tu blh tahan sampai 1 tahun....berbaloi gak la...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby