23 October 2010

Tag dari Lady Dyla lagi

Sekali lagi aku ditag oleh Lady_Dyla.....jadi di sini, aku ingin jawab tag ni dengan penuh dedikasi.....semoga beliau rasa terharu dengan jawapan aku ni.....



1. Write 5 interesting facts about the person who gave u this award
  • ketagih nescafee...hikhik...jgn marah aku...
  • kecik molek
  • rajin skodeng belog aku nih.......tenkiu my fwen...
  • fanatik cite korea.....dulu aku penah gak pinjam cd dia.....
  • dulu keje kat kedai henfon....aku slalu gak la melawat beliau......

2.Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby
  1. suka kaler merah - sampaikan anak buah pun dah ikut suka kaler merah gak....bengang je mak dia.....hak hak.... 
  2. minat F1 - penah beberapa kali tgk race kat litar sepang
  3. suka g shopping complex.....xbeli pape pun xpe asalkan dapat jln2....nasib la hubby jenis memahami.....
  4. tak minat masak....tapi skrg dah kawin, kena la try2 ke dapur....huk huk...
  5. suka makan fish n chip kat secret recipe....
  6. dulu suka lipat baju...tapi skrg dah malas sebab kena lipat baju utk 3 org....huhu....banyak beb...
  7. suka tengok pompuan cun....teringin nak jadi cantik mcm diorang....
  8. suka g pantai....tapi x pandai swimming pun....haha...
  9. pagi2 mesti pekena nescafe dulu....kalau x, rasa mcm x best je....dah addicted kot ek??
  10.  teringin nak g Bali n Bandung....

3. Pick your most 10 deserving recipients and describe them
Muffins Jue : xtau nape suka sgt tag dia...haha...
Tiefazatie: suka masuk contest...
Cik Tom: rajin singgah n komen....
Kak eynnda: nama anak dia Adam gak....hehe...
Kina: nak kawin 11.11.11....

ala...x cukup 10 la...blh la ek....;)

4 org syg adam:

Tomato Gurl's Life said...

ciktom pun teringin pi bali n bandung..jom kita buat rombongan cik kiah nak???hik3 ;p

erk ciktom pun kena tag..wakakak..ok next entry ciktom buat ye...huhu

aanie said...

hehehe..jom...ari tu air asia buat promosi Rm1 je..huhu...rugi x ambik....

Sophie Al-yahya said...

nak belajar swim? sy salah sorang instructor kt uitm shah alam..
tp xtahu lah dekat ke jauh dgn rumah akak..

aanie said...

eh ye ke?waaa, seronotnya....tapi serius takut nak blaja...hahaha.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby