05 October 2010

Tag dari Lady Dyla

Alang2 tengah cuti....Adam lak tido lena....boleh la aku rajinkan diri buat tag dari Lady Dyla ni....beliau dah hint2 aku kat muka buku suruh aku buat tag nih.....maka aku jawab yg ni dulu la ye dyla...hutang2 lain tu nanti aku jelaskan lagi.....jangan serik tag aku ye....hehe.....

Apa benda paling penting dalam hidup korang?
Family...money...shopping...:)

Benda terakhir yang korang beli guna duit korang?
nasi utk lunch semalam....
Di manakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?
dah langsung pun....kat umah je....tema kaler maroon 5 & cream.....
plan nak buat kat hotel 5 star...tapi xde sponsor lak....hehe....

Adakah korang sedang bercinta sekarang?
yup....dah kawin pun kira bercinta gak kan?

Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
sampai syurga..(mcm jwpn lady dyla gak)

Di mana korang selalu jumpa kekasih korang?
kat umah...tiap2 ari...

Novel/buku/majalah terakhir yang dibeli?
Pa & Ma

Apakah nama penuh korang?
biarlah rahsia.....

Antara mak dan ayah,mane korang lebih mesra?
mak...

Namakan orang yang betul-betul korang nak jumpa dalam hidup korang?
Siti Nurhaliza....(anti-siti jgn sentap lak....especially incik suami)

Adakah korang basuh baju korang sendiri?
mestilah....tapi kadang2 incik suami tlg....best kan?

Dimanakah tempat yang betul-betul korang nak pergi?
Bali, Bandung (org kata best shopping kat sini)....
kalau Mesia nak g Langkawi (nak shopping), Cameron (sebab aku xpenah sampai kat tmpt2 ni....huhu...sgt kesian)

Pilih salah satu, peluk atau cium?
both...hehe...

Beritahu 3 benda tentang orang yang tag
-kenal masa skolah rendah lagi
-sangat sengal
-belum berkahwin

5 benda yang paling disayangi dalam hidup
-duit
-kad atm
-make-up

-henset
-kamera

5 lagu yang paling suke dan selalu dengar
-suaraku berharap (hijau daun)
-low (flo-rida feat T-Pain)
-tiara (Kris)
-21 guns (Greenday)
-fall for you (Secondhand Serenade) - ringtone utk incik suami

Bila tarikh lahir dan kat mane korang sambut tahun lepas?
29 April...
sambut kt umah je sebab tgh pantang lagi.....

5 blogger yang korang nak tag
nak tag semua reader boleh?

1 org syg adam:

Amni said...

pilih salah satu, peluk atau cium? <<<<<hahahah... say jugak akan jawab both! =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby