05 June 2012

3 Tahun

Alhamdulillah.....hari ni genap 3 tahun kami melayari bahtera perkahwinan........3 tahun boleh dianggap masih baru......pengalaman suka duka, cabaran dan dugaan dalam bersama diharap dapat menguatkan lagi ikatan ini......

Cabaran baru yang terpaksa kami tempuh ialah perkahwinan jarak jauh (pjj) yang mana cabaran ini bukan mudah bagi aku.....sebab aku bukan seorang yang pandai berdikari......kadang-kadang aku lemah....tapi insya-Allah, semoga pengalaman ni mengajar aku agar lebih kuat.....^_^






Hmm, apa plan tahun ni ye? pagi tadi hubby dah mintak member card King's Confectionery dari aku......nak beli kek le tu....dah tak surprise dah......^_^

Ohh, ya, hubby dah balik sabtu lepas after 2 weeks di perantauan......uhuk...perantauan la sangat.....dan, adam la yang paling happy dapat jumpa abah dia balik.....nampak je abah, terus peluk......mama adam lak? tak yah la tanya.....kekeke.....



Btw, untuk hubby tercinta, Selamat Ulangtahun Perkahwinan yang Ke-3!!!! Semoga perkahwinan kita kekal hingga ke syurga.....time kasih atas kasih sayang yang diberikan......love u.....hiks....


 kalo anniversary mesti nak tunjuk gambar kawin......^_^
gambar baru takde....sejak dah bam bam ni dah malas nak pandang kamera......huh...




Dari semalam aku duk pk bila tarikh aku tunang......nape aku tak leh ingat ek??

14 org syg adam:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Happy 3rd anniversary to both of u
Ramai Betui celebrate anniversary this month ekk
Uikssss cantek uols ala2 retis gituew
Ai loikeeeeee (。-_-。)

Yaya Azura aka Naz Azra said...

happy anniversary
semoga berbahagia selalu...

♥ ROS ♥ said...

Hepi anniversary :) hihihi

LydSunshine said...

Eh, anniversary Mama Adam jugak? Happy anniversary juga untuk awak. Buat la yang animation kat YouTube tu. Kalau nak buat, cuba masuk www.youtube.com/create pastu pilih GoAnimate. Mesti suami awk suka.

Pok Amai-Amai said...

Hehehehe. Kebetulan, kite dlm thn yg same. Anak pun sebaya kan? Tp sy bulan 4 aritu. Aydin lak dah lepas bulan 3 ritu. Wahahahaha! Nak jugak cite psl diri sendiri ye? Awak duk Sunway mane? Sy pun Sunway gak. Heeee!

Ujie said...

nampaknya ramai blogger yg tgh sambut anniversary.

tahniah! moga rumahtangga sentiasa diberkati-Nya ya.

3thn..baru lagi tu. Saya bln 9 ni sedekad. tapi tak terasa lama berkawin..

Kakzakie said...

Syukur aanie... walau kata masih baru tapi 3 tahun cukup sudah menganyam bahagia hidup bersama. Ada penyeri lagi Adam yg comel tu...

Tahniah dari kakak... moga bahagia terus jadi milik aanie & suami.

Adylia Qarissa said...

semoga kekal hingga akhir hayat amiiinnn :)

Aju Mohit said...

Happy third anniversary aanie!!!! So sweet orang kata masih hangat gitu hiks hiks hiks!!! Semoga bahagia ke akhir hayat hingga ke akhir hayat ye dear!

*azni* said...

happy anniversary..semoga kekal till jannah..

Chuu Muqhlis said...

hee tahnia akak.. dah 3 tahun semoga kekal selamanya \(^^)/

kaklong said...

mama dia lagi lah teruja bila papa nya balik...wakakaka...


selamat ulang tahun aanie...
semoga kekal ke akhir hayat,,,

wahida said...

hepi anniversary yg ke 3 tahun...

semoga terus kekal bahagia selamanya...amin...

eB said...

x berubah tau.....
hepi anniversary yer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby