08 June 2012

Tempat racing baru adam

Adam suka sangat main kereta.....maklumlah boboiboy kannnnn.....lebih baik la dia main kete daripada main teddy bear.....sebabnya dah ramai yang konfius adam ni boboy ke gegurl walaupun dah pakai baju boboy pun tetap tanya ni boboi ke gegurl.......kecik hati mama.....kekeke......


Adam ni kalau main kete dia selalu main depan tv......atau dengan kata lain main atas rak tv.....dah tu camno mama nak tengok tv? dah la tengah syok-syok layan korea,  gelak-gelak tengok Running Man, dia sedap lak racing kete kat situ.......menyirap gak la....


Akhirnya, mama dah jumpa cara baru untuk mengelakkan adam dari menggangu mama menonton tv.....kekeke......


tikar bercorak litar racing......kekeke.....



Actually tikar ni nampak kat blog ina.....macam berkenan la pulok.....sekali jalan-jalan kat giant, jumpa lak tikar ni.....beli aje la.....



kemain shopping macam dah besar je......
dia nak bawak sendiri tu...taknak letak dalam troli.....macam tau-tau je dia punye....
sempat lagi tu nak pau oreo.....



racing la puas-puas kat situ k.......^_^


Tapi, sekejap je pun main atas tikar tu......last-last main atas rak tv tu jugak....huhuhu.....nak kena hanger ni.....


32 org syg adam:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Sama ngan si Adam ai
Keta Mainan dia Ada 3 bakul besaq
Nasib baik dh besaq ni z brpa main lg
La dok giler tangkap binatang plak ngeee

kakcik said...

Budak2 ni macam tu la. Mereka cepat jemu kalau benda itu bukan benda yang betul2 mereka suka.

Kakzakie said...

Kalau main ada kawan mesti dia seronok. Main sendiri itu yg sekajap dah ingat balik port selalu yg dia suka...

eB said...

kiranyer dh x men dpn tv la yer? tp bwh tv ;p

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

HAHA..bebudak ni besalah tmpt yg kita khaskan utk main takmonyer dia main..


adam sama cam zikry org asyik ingat gegirl jee

kaklong said...

kat rak tv tu jugak yg best kan....hahahha!

Deq's Qienz said...

cumeinya adam..

salam kenal mama Adam dr Mama Qhayra :)

syawalsimpsons said...

ehh sama la ngan syawal punyer...tp sayang syawal main kejap je..pastu dier racing atas ibu n abah dier...

Cik Ecah said...

HAHHAHA siap ader litar tuhhhh

Chuu Muqhlis said...

terbaekk lah., cmni komfem adam dok atas tikar je haha

Adylia Qarissa said...

hahahaaa...tikar tu tak cuku menarik perhatian adam la akak ;p

aizamia3 said...

menariklah tikar tu.. nak carikler.. sebab kat umah ni gambar2 haiwan.. ;)

betul kata kakcik, budak2 memang cepat jemu.. sama gak macam ai.. kat rak tv jugak dorang berkenan.. penuh dengan mainan dorang..

Wanieys said...

sama dgn anak wani ramai yg kata girl...ntah nampak kat mn mcm girl walhal sah2 boy hihi...

salam kenal dr wani follower mama adam yg ke 830 :)

fieda said...

wah...ada litar dah ye utk adam..

d_LA said...

running man daebak..
aku ni giler tol ngan running man..
ari Isnin eksaited je sbb nak tgk RM even xde eng sub pun lg..haha..
mu donlod ke mu langgan one?
bestnye kalo amik byond..
aku xleh sbb tv lama..haha

nur anis said...

amboi..boleh racing dah ni..hehe..

p/s : saya tak ambik upah pun..jahit suka-suka je..:)

aanie said...

@☆*♥L@dy @yU♥*☆

banyak tul koleksi...:)adam ai punye koleksi baru 1 bakul kot sb dia x pandai mintak lagi...

hehe...tangkap binatang tu yang x tahan tu....

aanie said...

@kakcik

a'ah...tu la..tp kalau main kete ni xde lak dia nak jemu.....:)

aanie said...

@Kakzakie

hehe, sy la kwn dia :)....adam selalu paksa sy main dgn dia.....dia takmo main sorang2...sy ni mana nak minat main menda2 gini....huhu...

aanie said...

@eB

hehe...kalo bawah tv xde la menghalang penglihatan ni sangat....kekeke....

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

a'ah, tu la....kalo buat bilik khas agaknya dia nak main x? ntah-ntah 5 minit je tahan..kekeke...

zikry pun sama ke? sian kita...:)

aanie said...

@kaklong

best sebab blh kacau mama kot...hehe...

aanie said...

@Deq's Qienz

tq...

salam kenal...:)

aanie said...

@syawalsimpsons

a'ah, dah tengok dah kat blog sue....x sangka sama je kan citarasa kita....hehe....

aanie said...

@Cik Ecah

senang nak racing...hehe...

aanie said...

@Chuu Muqhlis

tak jugak....dia suka rak tv jugak...huhu....

aanie said...

@Adylia Qarissa

tu la..ari tu ada corak ikan....ingat nak amik sb dia minat ikan......tp mcm pelik lak duk atas ikan.....hehe....

aanie said...

@aizamia3

kat giant ada....gambar haiwan sy x minat....

diorang ingat rak tv tu tmpt diorang main kot.....hehe....

aanie said...

@Wanieys

hehe..:)

salam kenal....

aanie said...

@fieda

a'ah...senang nak merempit...:p

aanie said...

@d_LA

running man daebak!!!
aku pun giler gak ngn RM.....skrg repeat balik dr epi 1....kekeke....

aku donlod je...x mampu amik byond....

aanie said...

@nur anis

hehe..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby