13 June 2012

Jumpa Ultraman Mebius @ Paradigm Mall

Masa hubby balik dari outstation ari tu, aku bawak la dia melawat tapak kat mall yang baru bukak kat Kelana Jaya tu iaitu Paradigm Mall.......disebabkan Paradigm tu dekat je dengan rumah aku, maka agak memalukan la bila orang jauh yang sampai dulu.....kekeke....ayat mesti nak poyo je kan....

Kebetulan masa kami kat sana, kami jumpa Ultraman Mebius.......aku sebenarnya tak tahu nama-nama ultraman ni sebab masa kecik dulu aku main tengok je, asalkan ultraman.....

Adam lak tak kenal pun ultraman ni agaknya.....masa kami cakap kat dia tu ultraman, dia pun cakap la "Man.....Man....." 


lepas amik gambar sekeping dua, kami ingat nak terus beredar.....tapi adam tak bagi pegi.....dia nak tengok lagi ultraman tu.....


Masa tu lak memang nampak ada orang tengah beratur nak bergambar dengan ultraman.....tapi kebanyakannya family dengan anak la......pastu kami pun beratur jugak la.....nak bagi adam bergambar dengan ultraman dekat-dekat.....

Masa beratur tu baru kami tahu yang ada photoG yang amikkan gambar kita then terus print bagi kita.....free jerrr....sukerrr...


 sementara tunggu gambar siap print......



dah buat dah aksi ultraman......hahaha......





gambar kami.......^_^
segan giler sebenarnya ni sebab bergambar atas pentas gitueww......
nampak adam tak??  putih gebu lak dia dalam gambar ni....kekeke.....


32 org syg adam:

syawalsimpsons said...

adam macam dier pulok ultraman...ni fav akob ni..guano..kakkakak..aritu mmg tau ada kat KJ...tp tak tau area mana....

LiYa HaNiF :: said...

mesti suka dak adam ni kan dpt jumpa ultraman.. Qalesya kalau tgk ni mesti nak gak.. teringin gak nk g padadigm mall nie dekat je hikhik tp tunggu daddy lik umrah ajak dia..

*azni* said...

untung la boleh jumpa ultraman secara live..tak pyh susah2 nak g jepun kan..hehe..

kaklong said...

cantik gambor tu..

dannn...



mamanya nampak kurus...ngeh ngehhh....!

Liza said...

Best ah Adam dpt jumpa ultraman. Lps ni, conquer tv nak tgk ultraman..

Wanieys said...

wahhh adam best la kan dpt jumpa ultraman hihihihi

Syira said...

salam..


asalkan anak hepi apa-apa je boleh ;)

fiza said...

Seronoklah adam dpt bergambar dgn otomen ☺☺

Qhaifa Nur said...

untungnya pergi mall terus jumpa ultraman...memang malu tapi tak ambil gambar rugi pulak...

Kakzakie said...

Sukalah Adam dpat jupa ultraman... Pandai juga mall tu buat gimik.

fieda said...

tak pernah sampai sini..jauh la..

Aju Mohit said...

Alahai seronoknya, ngape aanie tak buat Gaya FIRE macam dlm citer ultrman tu? Hihi msti lagi gempak, mesti tanjat ultraman Sebelah tu hihihihi

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

awww jmpa otomen ekkk
kat sini ada museum otemen gak
tapi x smpt nak terjah pong nangesss!

Adylia Qarissa said...

muka adam sebijik sama macam muka papa dia :)

bertuah dapat bergambar atas pentas..bukan senang nak naik pentas tu :)

aanie said...

@syawalsimpsons

atas pentas xnak lak dia buat gaya otomen tuh...

akob sama dgn hubby, hantu komik, kartun, manga....:)

aanie said...

@LiYa HaNiF ::

ooo..dekat la kita ni ye....hehe..:)

aanie said...

@*azni*

tu la, dia yg datang jumpa kita kat mesia ni kan...kekeke....

aanie said...

@kaklong

gambo pakai kamera mahal cantik la kaklong...heheh...



kurus?? muahaha....pengsann....sb baju tu kot...walaupunnn peha besar yg amat...hahaha.....

aanie said...

@Liza

hahhaha...tidakkkkk....

aanie said...

@Wanieys

suka la dia....dok sebut man...man....hehe....

aanie said...

@Syira

ye, betul...:)

aanie said...

@fiza

otomen siap ada lampu lagi kat mata dia...hehe...

aanie said...

@Qhaifa Nur

a'ah, kalau x amik gambar kan menyesal lak bila balik.....tahan je la malu kejap....:)

aanie said...

@Kakzakie

maklumlah, baru bukak....nak tarik family dtg....

aanie said...

@fieda

o ye ke? bukan ke kak fieda duk kl je? lupa la....

aanie said...

@Aju Mohit

hakhak....malu la...tu pun keras je bergambar sb segan org bawah pandang....kehkeh.....perasan....

aanie said...

@☆*♥L@dy @yU♥*☆

perghh, siap ada muzium? syoknya....

aanie said...

@Adylia Qarissa

memang pun...semua org cakap camtu....:)

a'ah, kawalan ketat tu nak naik pentas...kekeke....

adyna said...

wow..ultraman mebius..adib pun minat ultraman nie :)

Izan Ishak said...

wahhh... siap bergambar satu famili ngan otomen ye. kalau anak2 izan tgk ni sure dorg teruja... seb baik jauh...

azam said...

adoi...dekat je dgn tmpat kerja tapi tak sampai lg

Che Rosliza Che mat said...

Tak pernah sampai jugak huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby