12 June 2012

Dapat FM Ganu

Ari tu Leily ada buat entri nak bagi fm free kat follower dia......tapi kat 5 orang yang bertuah je la.....
Alhamdulillah......ada gak rezeki aku dapat fm Terengganu dari Leily.....

 leily, pinjam gambar ek.....mintak halal.....amik kat sini....
comel-comel semuanya......
bila diumumkan aku antara yang bertuah, maka aku cepat-cepat la pilih yang batu bersurat tu.......gedik tau....leily tak suruh pun pilih sendiri.....nasib leily layankan aje.......hehe....mekasih leily.....







bertambah koleksi fm......kebanyakannya orang bagi......hehe....



 leily lambat sikit pos fm ni sebab ayahnya baru meninggal sebab accident......
sangat terkejut sebenarnya bila dia emel bagitau......
jadi tak kisah pun dapat lambat.......saya faham leily.....
ambillah masa untuk tenangkan diri dan uruskan apa yang patut.....
al-Fatihah untuk arwah ayah leily.....

12 org syg adam:

syawalsimpsons said...

makin bertambah la erk..sue baru nak berjinak//

fieda said...

best ka dapat hadiah fm..comel fm tu..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

wah bertuah dpt fm free gituew
lawa lol

Syira said...

salam...

comelnya..untung badan tu ;)

JunAina said...

Best lekat FM banyak2 kat peti ais tu, kalau kat umah ada budak kecit dok kutip bawak balik umah dia...:(

Qhaifa Nur said...

cantik-cantik koleksi FM aanie...
suka tuh FM batu bersurat tuh...

Chuu Muqhlis said...

kalau chuu pn akn pilih batu bersurat tu! terengganu sangat taw., hihi

Aju Mohit said...

Tahniah aanie!! Comel2 fm tu, Adam tak usik ke fm tu aanie? Adam Aju itulah kegemaran dia hihi

Kakzakie said...

Lam-lama penuh pintu fridge tu aanie... tapi seronok bila bertambah. Kakak pun buat koleksi juga.

eB said...

eB pn suker yg batu bersurat tuh :)

Myra Jay said...

Unik FM tu :)

BTW Tahniah :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tq soooooo much daling!!!
terharu mak *lap airmata*
tq oso sudi tunggu lama..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby