11 June 2012

Celebrating our 3rd anniversary

5 Jun lepas merupakan anniversary kami yang ketiga.......jadi, kami celebrate la secara kecil-kecilan......bukan celebrate apa pun, just beli kek dan potong bersama je.....cukup untuk kenangan anniversary kami.....lagipun sebelum ni tak penah ada kek pun......

Pada mulanya aku ingatkan kami dah tak dapat celebrate sama dah sebab hubby outstation.....tapi, rupanya dia sempat balik sebelum anniversary......ok la, ada rezeki aku makan kek.....kekeke.....tapi, yang sedihnya baru 2,3 hari kat umah, kena pegi outstation balik.....huhuhu......


kek ni nampak tak cantik sebab lighting tak membantu......
 walaupun rupanya tak cantik, tapi rasanya sedap......
buah-buahan yang ada kat atas kek ni semua adam makan.....
kejap-kejap mintak bukak fridge nak amik kek.....
ingatkan nak makan kek, tapi dia amik buah je.....^_^



 macam besday dia je kan......



 eh, main gurau-gurau lak.....



 kami berdua lagi.....

ada yang tanya mana hubby ke? sebab ni anniversary kan.....
sori la, cubaan untuk mengambil gambar bertiga bersama tak menjadi la......yang ada gambar kat bawah ni je......














gambar tangan bertiga.......
hubby baru balik outstation habis hitam legam......
taik cicak???!!! kekeke.....pasrah......



Lepas potong kek, kami keluar candle light dinner kat Restoran Seri Bidara.....hubby request nak makan fish n chip.....mula-mula kami pegi D'One Steak, tapi tak bukak la pulak.....


 fish n chip hubby......



aku punya macam biasa la.....chicken chop.....share dengan adam.....



tak sangka lak adam suka chicken chop tu......sampai kuah pun dia hirup......
lenkali kita makan lagi ye.....
lepas ni kita makan Secret Recipe lak ye.....baru puas hati nak makan western.....



37 org syg adam:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

dah 3rd anniversary gituew
dah wish khen khen khen ngeee
well nmpk sedappppppppppp sgt kek tue
terlioq ai awwww

Adylia Qarissa said...

biar tak cantik tapi sedap ditelan..hehehee...kek coklat ke akak?

d_LA said...

hp 3rd aniberseri beb..
moga kekal bahagia hngga ke akhir hyt..
lamenye x mkn kek..terliur pulok aku tgk..yum2..
adam mkn ensem weh..aigoo..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

happy anniversary :)


hihi baju kelabu belang tu sy cukup ingat sbb sama dgn baju sy (ada pakai dlm entri harini) tp baju sy kale pepel

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

jap..hubby awak pegi outstation kat laut ker..nmpk terbakau sesangat tgn dia hihi

syawalsimpsons said...

sue pon celebrate gak aritu..pon kecil-kecilan....7/6/2012

*azni* said...

wawawa..terbaekk la celebration..ok la tu dr takde..kek tu bikin terliur jer..hehe..

nur anis said...

happy 3rd anniversary kak..:)

wahh..chicken chop tu nampak sangat sedap..

aizamia3 said...

rasa sekejap je kan masa berlalu..

nway.. tahniah dan selamat ulangtahun.. moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat dan moga dianugerahkan kesihatan yang baik dalam menjalani kehidupan seharian.. ;)


psstt: ai baru habis pantang 44 hari tapi menu tetap sama macam dalam pantang cuma kali ni lebih variety sikit tapi tetap berhati-hati gak takut dak Nuha meragam.. ;)

kaklong said...

seronoknya dapat makan2 western lagik...

Wanieys said...

happy 3rd anniversary mama adam..semoga ikatan perkahwinan yg dibina berkekalan hingga ke syurga.amin :))

Qhaifa Nur said...

hepi anniversary...
sedapnya kek...meriah sungguh kuah chicken chop tu...
moga berkekalan hendaknya...

Kakzakie said...

Bestnya dapat peluk-peluk Adam... itulah rezeki dari 3 tahun hidup bersama aanie. Tambah ceria-meriah-gembira... Kalau tak ada dia tak adalah budak nak buka-buka fridge nak makan buah atas kek tu...:)

Aju Mohit said...

hehehe tahniah aanie, taik cicak? tak baik taw hehehehe...wah sedap nmpk kek tu, kemain adam gurau mamanya ye, hehehe sweet

Chuu Muqhlis said...

dah 3thun 6 hari...huehue
adam pon da beso da.,mkin kacak XD

eB said...

hepi anniversary :)

fieda said...

yg penting adam tetap ensem..hihi..

aanie said...

@☆*♥L@dy @yU♥*☆

a'ah, dah wish dah....xpe wish skali lagi....
kek tu hubby beli 1kg...x habis....siap bwk pegi opis lagi....

aanie said...

@Adylia Qarissa

tak...kek blueberry cheese....

aanie said...

@d_LA

tq mkck dila....
diet ke dah lama x mkn kek??

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

tq....

a'ah rina penah bagitau dulu kan? hehe....sy jarang pakai baju tu sb leher besar....

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

bukan....atas darat je....tapi berjemur tengah panas....

aanie said...

@syawalsimpsons

ada buat entri x?

aanie said...

@*azni*

ok la kan....tanda ingat...hehe....

aanie said...

@nur anis

tq...:)

memang sedap tp kecik sgt...x cukup...hahaha....

aanie said...

@aizamia3

aminnn..time kasih atas doa tu....


ooo...xpe lebihkan sikit hari pantang kan....

aanie said...

@kaklong

jarang dpt makan western gini kaklong....nasib baik ada hari2 yg special gini....hehehe....

aanie said...

@Wanieys

aminnnnn...time kasih...:)

aanie said...

@Qhaifa Nur

amin.....tq...
a'ah kuah dia melimpah ruah...tu yg adam sedap hirup tu....:)

aanie said...

@Kakzakie

a'ah kan kak.....kakak buat sy tersedar betapa bertuahnya sy ada adam....tq kak....

aanie said...

@Aju Mohit

hehehe....xpe, dia redha.....:)
kek tu sedap sb blueberry.....

aanie said...

@Chuu Muqhlis

wah, siap kira hari lagi....:)
kacak?? kekeke...

aanie said...

@eB

tq yer...:)

aanie said...

@fieda

tq kak fieda....:)

LiYa HaNiF :: said...

happy 3rd annivesary mama adam...
semoga kebahagian sentiasa bersama selamanya... :)

salam kenal dr ibu qalesya... ^_^

Cute Mum said...

happy anniversary..
semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat yer..
anniversary kami tak lama lagi.. hihi..

Myra Jay said...

Happy Anniversary yg ke 3, moga kekal hingga hujung nyawa ;)


Chiken chop tu kuahnya-berlinang :) Puas makan:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby