27 June 2012

S3 atau Note???

Lamanya tak update blog.....seminggu eh?? bosan, takde idea, keje banyak, etc.....sejak hubby selalu outstation, aku jadi takde idea nak tulis n3.....padahal bukan dia yang bagi aku idea pun (sikit-sikit ada la)......tapi tu la, asyik terperap je kat umah time weekend, nan hado idea la nak tulis apa......

Sekarang ni hubby ada kat jb lak.....siapkan projek yang entah bila siap.....sebelum ni kena tunggu projek siap dulu baru boleh balik....seminggu, seminggu la.....2 minggu, 2 minggu la.....kalo sebulan?? giler apa? meroyan nanti aku ni.....

Tapi, ahad lepas hubby bagitau berita baik......lepas ni time weekend dapat cuti dan boleh balik umah.....bayangkan la sebelum ni sabtu ahad pun kena kerja jugak.....bangla nepal indon pun tau weekend cuti tau....


So, weekend ni dah plan macam-macam dah.....bonus dah masuk......boleh la beli henfon pintar idaman kalbu!!! mula-mula aku pk nak g langkawi (je?)....tapi hubby tak leh cuti kot.....jadi, terpaksa la pilih henfon.....^_^


 SIII




ke atau........




 note???



S3 baru keluar, harga pun still mahal lagi......tapi memang best giler hp ni....ahhh, tension!! note pun best gak.....tapi dia besar sikit....tak muat masuk poket jeans.......ahhh, tension!!
Kang aku amik S2 je kang...... ahhh, tension!!



40 org syg adam:

syawalsimpsons said...

ala aanie janganla amik S2...amik S3...terbaik tu...sue dah tengok function dier mmg best...boss sue pon dah sebok nak beli...leh geng ngan sue...whats app2 kan...samsung sama samsung...kikikikiki

*azni* said...

amik je s3 tu..azni lbh suka yg kecik2..jgn tension2 aanie..adam kn ada pengubat rindu kat hubby..hehe..azni dah biasa pjj..ni dkt sebulan tak jumpa hubby..

Qhaifa Nur said...

alang-alang duit ada lebih tu ambil mahal sikit la, baru puas hati...

kaklong said...

alaaa...pilih mama yg best ler..yg terkini lgi besttttt...hehehe!

Huda said...

kalau aanie jenis suka jote down note..notes tu elokla..atau kalau ade bisnes pun note lagi prefer..s3 tu handphone baru..mmg best dari seghala segi :)

Zie said...

hehe bila nk beli ni mesti kena wat pilihn kn... Zie baru hbiskn smlm tuk tab.. Hehe pilihn kedua note...
Akhirnya amik tab

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kenapa x beli samsung galaxy jer uols??? mahal lagik ker??? ai pun tataw nk comment sbb pakai iphone....pilih yg paling best la

pena rozie said...

s3 mcm best jer....

Kakzakie said...

Projek kat JB buat Legoland ke aanie? Sebab kalau Legoland tu sekarang jgn kata siang, malam pun mereka buat kerja sebab target nak open Sept ini. Bolehlah kakak jumpa Adam:)

Anonymous said...

hi, sorry comment kat sini.
nak tanya, boleh bagi contact tak u punye table top concrete tuh?
kat area mana eh?
tengah cari jugak yg murah dan berkualiti ni.... email i kat shahida@bit.com.my boleh ye? tq dear.

Cik Jannah said...

amek s3 lah kak. note besar sangat :)

~♥ iella ♥~ said...

ambek 2,2 ja...kasi kt sya 1 okeh..adil..hehe
samsung 3 la..


nice to meet U..^_^

aanie said...

@syawalsimpsons

bos sue pun nak beli? mcm sama level ngn bos lak nanti...kekeke....
kat opis ni dah 2 org pakai s3 tau.....

whatsapp? nanti blajar...

aanie said...

@*azni*

sebulan? lamanya....huwaaaa...tlg nangiskan....:)

aanie said...

@Qhaifa Nur

x byk lebih pun kak....cukup2 je ni....haha...

aanie said...

@kaklong

yg terkini mesti la best kaklong....harga pun best gak...haha...

aanie said...

@Huda

xde la nak tulis note sgt pun...cuma suka sb skrin besar je...

s3 mmg best giler kan....

aanie said...

@Zie

ooo baru beli jgk.....tab best la kalo nak main game or tenet....sy nak dua2....phone n tablet....:)

aanie said...

@☆*♥L@dy @yU♥*☆

dua2 ni samsung galaxy jgk....cuma model lain2....note murah sikit dr s3 sb note dah lama....

aanie said...

@pena rozie

s3 memang best sesangat....:)

aanie said...

@Kakzakie

legoland? bukan kak...dia bukan projek buat bangunan....:)

adam x ikut...ingat nak turun jb jugak nanti..tp xtau bila....

aanie said...

@Cik Jannah

a'ah, note besar kan? tp macam x mampu nak amik s3...huwaaaa....

eB said...

eB guna y jerk. hik3

Ardini Humaira said...

dni ter beli tab. nyesal. huuu.. baik amik s3

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hehe..suami sy tgh aim note dan nak letgo iphone dia pd sy..sy pon marah haippp mari kita berjimat cermat kuikuikui

IntaNBerliaN said...

dua2 hp pun best.. sy gak yg guna hp zmn kuno.. hihii

wan nurul hezrina said...

note tuh mcm sesuai untuk lelaki sbb nampak besar..nurul rasa baik s3..nampak lebih feminin sesuai ngan anie=)

fiza said...

Masyukkkk...pilih, jgn tak pilih ☺☺

fieda said...

ye la..dua2 pun best..

LYAfrina said...

S3 pon oke... function best..nipis n sng bawak kmana-mana.. note lak.. best gak..lg luas mata memandangkan sbb skrin dia bsr skit.. cuma.. nk bwk kmana-mana tu.. kna bwk h.bag skali la

Aju Mohit said...

Wahh bestnya Aanie!! Nak pilih dual boleh? Hihi, klu Aju mgkn pilih note, santek hihi Dan skrin besar, nice

Che Rosliza Che mat said...

hehe bila nk beli ni mesti pening nak beli yg mana...CR punyer tab jer...

MyeAqma said...

beli samsung yg RM79 tu je lah kak.. hehehehe... patot lah smlm beriya2 tgk handphone kt harvey norman tu... hikhik... kalau syg duit kn, suruh lah sepul tambah sikit.. ckp duit tak cukup.. kuikui...

Myra Jay said...

2 2 dari company yg sama, cuma SIII keluaran terbaru, better angkat SIII la kawan..heheee

shark said...

tingin nak angkat galaxy note tp x der ongkos..kuikui ;p

Ibu Lala said...

kalau saya suka s3 tu. note besar. tak muat nak masuk poket. sekarang mmg tengah aim s3 tu tapi kalau beli ipon nak campak mana la. hurm...

cactus_rock said...

pilih je yg mana rasa lebih kegunaanya. Kalo guna utk kol dgn sms je beli sIII, kalo nak guna utk internet sama beli note. Sbb lebih puas hati. Husband dah beli wifi ke kat rmh? Kkekekekek

norhazlina said...

ani, S3 masih baru...jgn beli yg ni..mungkin akan ada problem...
note pulak dah stable tp besar...muat ke poket seluar nanti? hehehe...pk pk pk

d_LA said...

meleleh aku tgk..tingin nk bli tp byk bnda nk bli skang ni..xleh2..sila thn nafsu anda dla..bli la yg mn mu rs patut, aku nk suggest pun aku sndiri blur ngan mereka itu..hee

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ramai yang kata note lagik best, cer try cer try

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby