25 September 2012

Baru nak gantung-gantung

Dah hampir setahun tinggal kat sini tapi baru datang mood nak deco-deco rumah.....actually dah lama beli barang-barang ni.....tapi banyak halangan pulak nak gantung-gantung.....drill takde la....tangga takde la....macam-macam lah....hehe...

Sebenarnya takde la nak deco apa pun....just nak gantung gambar family dan ayat kursi je.....baru la berseri sikit lebih kurang....uhuk...


aritu hubby bawak balik tangga ngan drill....boleh la gantung-gantung....
TQ hubby ku sayang.....^_^



macam biasa la....adam pun nak tolong jugak.....dengan tak berbaju nya kan....?
dia ingat ni tangga nak main slide ke? hadoi la...




 ayat kursi.....
frame ni beli kat nilai 3 sebelum buat housewarming lagi.....dah berhabuk dah kat dalam bilik...huhu...



yang ni lak frame yang aku tempah.....
ingat kat sudut ni nak letak gambar-gambar family....


Sekian dulu sesi mendeko bersama aku yang tak kreatif ni....huhu....


Lepas ni plan nak cat rumah lak.....dannnnn tengah kumpul duit nak beli sofa baruuuu.....sofa sekarang dah hancurrr.....malu kalo tetamu datang......huhu...


19 org syg adam:

*azni* said...

ok la tu..ada gak gantung2..berseri sikit kan..

kaklong said...

kaklong plk gantung2 ni,balik dari kampung masa lepas raya ari tu,yg sebnarnya teruja nk gantung gambar family tu...heheh

syawalsimpsons said...

kena ada semangat baru leh gantung2 ni kan

JaSSNaNi said...

bestnye... dah mood nak mendeco2 rumah ye... biasa la tu.. kadang2 kita fikir camne nak deco kan.. tu amik masa sikit nak wat kan.. hehehehe.. :) alahai adam.. nak tolong papanya tu..

Kakzakie said...

Kalau nak cat baik jgn gantung-gantung dulu aanie, jadi masa mengecat tak kacau frame tu.

Adam mana boleh diam. Syok dia ikut panjat tangga:)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

frame tu tempah kt mana? cantiklaa

aanie said...

@*azni*

a'ah, kalo x, kosong je rumah...huhu...

aanie said...

@kaklong

heheh...dah ada gambar studio la katakan....:)

aanie said...

@syawalsimpsons

a'ah...baru la syokkk...

aanie said...

@JaSSNaNi

mcm2 dah pk nak deco camne...tapiiii, kena kumpul duit dulu la....hehe...

a'ah, tolong sangat la tu..hehe...

aanie said...

@Kakzakie

hehe..xpe kot...sb xtau bila nak catnya ni....rasanya lambat lagi kot...tunggu dah boring ngadap dinding putih kot....hehe....

tu la pasal...sebuk nak manjat...hehe...

Qhaifa Nur said...

cantik pula bila siap digantung...
amboi adam nak panjat juga....

gadisBunga™ said...

frames memang penyeri dinding kan?

Sanji Ngatmi said...

pakai pampers pon bole

MommyAqil said...

Salam kenal Mama Adam...Wah kemas je tgk gantung2 ni..dinding pon bersih putih....hihihi...nanti bleh tambah gmbr family frame besar plk..

Huda said...

hehehe..adam pun nak menolong ke tu?

Alin Marlini said...

hehehe..Kak Alin pun sama anie...beli jek lebih..blm sampai mood mgantung

Chuu Muqhlis said...

lol adam dgn x pki bjunye haha

Izan Ishak said...

wahhh... rajin adam nak tolong jugak ye...

aritu singgah nilai 3 mmg rambang mata dibuatnya tgk frame yg macam2. rembatlah juga yg murah2....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby