19 September 2012

Jamuan raya ofis - Part 1

Liat betul aku nak update belog sekarang nih....padahal banyak menda nak cite, banyak gambar nak tepek...haishh....]


Macam yang aku cite kat entri lepas (kalo masih ingat), minggu lepas ada jamuan raya tiap-tiap hari kat ofis aku ni.....sebab ada banyak unit kan....memang best lah sebab jimat duit belanja untuk lunch!! serius memang best....hahaha....

Tapi ni aku nak cite pasal jamuan raya yang unit aku buat je lah....sebab yang ni je banyak gambar (sangat!!)....kat unit lain tak bergambar sangat.....sibuk nak makan jerrr....hahaha....

Antara menu-menu yang ada.....


main menu: nasi ayam dan mee kari meletoppppp.....



side menu: soto



 rendang daging
rendang ayam
spageti
sate ayam dan daging



dessert.....yummy....



air dan biskut raya....





to be continue....
Part 2 sesi berfotogedik....





11 org syg adam:

syawalsimpsons said...

meriahnyer...sue gak tak sempat nak up jamuan raya...

aanie said...

uiks sue....sempat lagi jenguk blog....:)

kaklong said...

kat opis selagi tak abis syawal selagi tulah ada jamuan...hehehe



kaklong ngt klong sorang jer malas nk update,rupanya ada kawan lah...cerita pasal raya pun kaklong malas nak bt...hahaha!

Kakzakie said...

Ya Allah... banyaknya makanan aanie. Kalau takat 30 org sah-sah tak boleh habis nie. Untunglah boleh tapau balik ye:)

♥ ROS ♥ said...

Terliur tgk lauk.. Aduhh..nasi ayam tu yg meleleh tu... :((

eB said...

meriah la. i lioke...
preggy yer? tahniah :)

aanie said...

@kaklong

hahaha...xtau la nape ramai yg malas update belog ni....

aanie said...

@Kakzakie

lebih dari 30 org kak....unit sy je pun dah dkt 30 org..ni jemput 1 bangunan....ada la dlm 200 kot...

walaupun jemput ramai, kitorang tetap dpt tapau mknn kak...hehe...

aanie said...

@♥ ROS ♥

nasi ayam kureng sikit....soto sedappp....

aanie said...

@eB

uiks....mana ade...hahaha..pandai je eb nih....

fieda said...

wah..semua sedap..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby